Nuoret Leijonat kiinnostavat yleisöä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Suomessa pelataan vuoden vaihteessa pitkästä aikaa nuorten maailmanmestaruuskisoja, kun kisahuuma täyttää Helsingin Hartwall Areenan ja jäähallin 26.12.2015 – 5.1.2016.

Lipunmyynti MM-kisoihin kiihtyy pelien lähestyessä. Nyt jo myydyt yli 70 000 myytyä pääsylippua kertovat, että MM-kisat kiinnostavat. Suomalaisten lisäksi ulkomaiset kisaturistit haluavat varmistaa paikkansa kisakatsomossa. Kisojen pääsihteerin Timo Bäckmanin mukaan kovin kysyntä on kohdistunut odotetusti finaalipäivään. ”Päätöspäivän osalta paikkoja on jäljellä vielä yläkatsomossa, mutta parhaat paikat niin ylä- kuin alakatsomosta on tällä hetkellä varattu loppuun.” Kertoo Bäckman. Pääsihteerin mukaan nyt kannattaa toimia nyt todella ripeästi, mikäli vielä haluaa nähdä finaaliottelun paikan päällä.

Finaalin ohella tietenkin Suomen oman joukkueen Nuorten Leijonien pelit kiinnostavat kotimaista yleisöä. Erityistä vetovoimaa luo se seikka, että maailmanmestari Jukka Jalosen luotsaama joukkue tulee todennäköisesti vilisemään kotimaisia nuoria Liiga-tähtiä. Lisäksi kisat pelataan koulujen loma-aikaan, mikä mahdollistaa kisamatkat ympäri Suomen oman perheen tai joukkueen kanssa, Bäckman sanoo.

Suomen pelien ohella toiseksi suosituimmat matsit näyttävät olevan nuorten kanadalaisten ottelut. Vaahteralehtien otteluihin on myyty jo tuhansia lippuja kanadalaisten matkatoimistojen kautta. Kanada kohtaakin alkulohkossaan muun muassa USA:n ja Ruotsin. Halvimmillaan lapset pääsevät nuorten MM-kisoihin 6€ lipulla ja aikuiset 11€ arvoisella piletille. Osta omat lippusi kisoihin tästä!

Vuonna 1998 Helsingissä ja Hämeenlinnassa pelatuissa nuorten kisoissa kävi yhteensä 139 680 katsojaa reilun 4000 katsojan ottelukeskiarvolla. Nähtäväksi jää ylittääkö tulevat kisat 1990 – luvun skabat suosiossaan.

Ja toivottavasti kisat päättyvät yhtä riemukkaasti kuin alla olevalla videolla…

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Lue myös:

VIDEO: Philadelphia Flyers muisti Kimmo Timosta upealla tavalla!

VIDEO: Suomalainen veteraanipuolustaja suunnittelee paluuta NHL-kaukaloon!

[betsafe shortcode=”betsafe”