Rautakorven lähtö varmistui - Tässä on Tapparan uusi päävalmentaja! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Tappara vahvisti tiistaina, että Jukka Rautakorpi siirtyy valmentamaan ulkomaille. Samalla joukkue nimitti uuden päävalmentajansa.

Jukka Rautakorpea koskevat KHLhuhut osuivat kuin osuivatkin maaliinsa ja varsin nopealla aikataululla. SM-hopaa päättyneellä kaudella kairannut Tappara nimittäin tiedotti heti tiistaina, että Rautakorpi jättää joukkueen päävalmentajan tehtävät toistaiseksi.

Rautakorven uudesta seurasta ei ole vielä tullut tietoa, mutta MTV Sportin tietojen mukaan Tappara-luotsi siirtyy todellakin KHL:ään. Tapparan ja Rautakorven välinen sopimus oli sisältänyt pykälän, jonka kautta valmentajalla oli mahdollisuus siirtyi ulkomaille sopimuksen voimassaoloaikanakin.

Osapuolet ovat kuitenkin sopineet jo alustavasti, että Rautakorpi palaa takaisin Tapparan peräsimeen kolmen vuoden kuluttua.

Kirvesrinnat nimittivät sotkun keskellä uudeksi päävalmentajakseen Jussi Tapolan. Tapola on toiminut kaksi edellistä kautta Tapparan apuvalmentajana. Mieheltä löytyy valmennuskokemusta myös HPK:n liigajoukkueen valmennusryhmistä sekä Suomen 16-18 vuotiaiden nuorten maajoukkueista.

– Olen koko valmentajaurani ajan pitänyt selkeänä tavoitteenani toimia ennemmin tai myöhemmin Liiga-joukkueen päävalmentajana, Tapola kommentoi Tapparan julkaisemassa tiedotteessa.

Tapolan uusi sopimus on kaksi vuotinen ja sisältää seuran optio-oikeuden kolmannesta vuodesta.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut