Jukurit - Ilves 4. Ottelu 30.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

SM-liigan portit kiinni Jukureilta?

Ilves hoitaa tänään ja voi ruveta keskittymään seuraavaan SM-liigakauteen.

Unibetin kautta isot onnittelut Ilvekselle! Uusille asiakkaille 100% talletusbonus! >>>

Mikkelissä pelataan tänään liigakarsintojen neljäs ottelu. Jukurit pelaa selkä seinää vasten, sillä tappio tietäisi pysymistä Mestiksessä myös ensi kaudella.

Jukurit ei todellakaan ole pelannut huonosti liigakarsinnoissa. Valitettava fakta mikkeliläisten kannalta vain on, että Mestiksen parhaan ja SM-liigan heikoimman joukkueen välinen tasoero on kuitenkin selvä. Jukureilla pelaaminen on ollut energistä ja vaikka kaukalossa peli onkin vaikuttanut ajoittain erittäinkin tasaiselta ja jopa Jukureiden hallinnalta, niin se jokin varmuus puuttuu. Maalipaikkoja pystytään luomaan, mutta niitä ei saada hyödynnettyä. Virheitä omassa päässä ja niin edelleen. Todennäköistä olisikin, että jos Jukurit saisivat koko kauden pelata Ilveksen tasoisi joukkueita vastaan, niin tämä asia korjautuisi. Valitettavasti mikkeliläisten kohtalona on kuitenkin pelata ensi kaudellakin vain toisiksi korkeimmalla sarjatasolla.

Ilves on pelannut hyvin. Ville Kolppanen on löytänyt päälläänseisonta -moodin ja Jukureiden maalipaikat kaatuvat viimeistään tähän mieheen. Ipa on myös pystynyt viimeistelemään omista paikoistaan huomattavasti tehokkaammin kuin Jukurit. Tommi Välimaa on tahkonnut kolmessa ottelussa yhtä paljon maaleja kuin koko Jukureiden joukkue, joten ei ole todellakaan mikään ihme, että tamperelaiset ovat viemässä tämän sarjan puhtaasti lumierin 4-0. Tänään voitto Mikkelistä ja Tampereella voidaan lähteä viettämään kesälomaa rauhallisin mielin.

Ilves vie lähes varmasti ja pelaa ensi kaudellakin SM-liigaa.

Veikkaussivut | Oskari