Jukurit - SaPKo 11.9.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/11/2013
Jaa tämä...

Avaako Jukurit kautensa voitolla savonlinnalaisvieraista?

Jukurit – SaPKo (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,30 | 5,30 | 6,40 

 

 

Jääkiekon Mestiksen ensimmäisen kierroksen ottelutarjontaa, SaPKo matkustaa pahimpaan mahdolliseen testiin, kun kotijoukkueena toimii Jukurit. Lähtökohtaisesti heti ensimmäisessä ottelussa SaPKolla on parhaimmat yllätysmahdollisuudet, mutta materiaaliltaan joukkueiden välinen tasoero on suuri Jukureiden eduksi ja toisekseen ottelu pelataan vieläpä Mikkelissä. Viime kaudella Jukurit itseasiassa pitkästä aikaan voitti Mestiksen mestaruuden ja nyt lähtökohtaisesti Jukureille kelpaa vain sama lopputulos. Jukureiden usea kärkipelaaja on lähtenyt pelaamaan sarjaporrasta korkeammalle, mutta edelleen Jukurit on helppo nostaa mestarisuosikkien joukkoon.

Mikkelissä kaikki alkaa olla liigatasoa, sillä itseasiassa Mikkelissähän juuri halliremontti tuli kuntoon. Nyt Jukureiden olisi osoitettava sama asia myös kentällä, eli oma paikkansa mahdollisesti tulevaisuudessa liigassa. Kärkiosaamista on lähtenyt Jukureista, mutta Jarno Pikkarainen jatkaa edelleen Jukureiden päävalmentajana ja sehän sopii varmasti kotijoukkueen kannattajille. Tämä on Jarno Pikkaraiselle jo neljäs kausi mikkeliläisryhmän päävalmentajana.

SaPKon peliesitykset harjoitusotteluissa ovat olleet ajoittain todella kurjaa seurattavaa ja nyt kun SaPKon kärkiosaaminenkin on hävinnyt muihin seuroihin, tiedossa tulee olemaan vierasjoukkueelle erittäin vaikea kausi. Janne Sinkkonen saa tehdä hurjasti töitä, mikäli SaPKo aikoo välttää edes viimeisen sijan Mestiksen sarjataulukossa. Tässä ottelussa SaPKo ei saa muuta kuin rumat lukemat taululle.

Veikkaussivut | Tuomas