VIDEO: Jürgen Klinsmann kiistää huhut Englannin päävalmentajan pestistä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Englannin uutta päävalmentajaa metsästetään kuumeisesti.

Englannin jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Sam Allardyce joutui jättämään tehtävänsä vain yhden ottelun jälkeen korruptioskandaalin takia. Huhut Allardycen seuraajasta käynnistyivät välittömästi.

Yksi nimi on noussut jälleen spekulaatioihin mukaan: Saksan maajoukkueen entinen menestyshyökkääjä ja tätä nykyä Yhdysvaltojen maajoukkuetta valmentaja Jürgen Klinsmann, jota huhuttiin tehtävään jo ennen Allardycen nimitystä.

Klinsmann ei ole kuitenkaan tulossa Englannin seuraavaksi päävalmentajaksi, sillä saksalainen ampuu huhut alas Twitter-tilillään.

– Englantiin liittyvissä huhuissa ei ole totuutta, hän kirjoitti ja kertoi Yhdysvaltojen keskittyvän jo MM-karsintaottelun Meksikoa vastaan.

– Meidän keskittymisemme on täysin 11. marraskuussa, jolloin tulemme jyräämään Columbuksessa.

Seuratasolla Klinsmann pelasi Englannissa, Saksassa ja Italiassa. Hän lopetti peliuransa kesällä 1998 edustettuaan viimeksi Tottenhamia.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Barcelona murskavoittoon ilman Lionel Messiä
SJK neljän pisteen päähän HJK:sta – KuPSin mitalitoiveille kolaus

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa