VIDEO: Jurgen Kloppia nauratti Lucas Leivan ohilaukaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 05/10/2016
Jaa tämä...

Yksi jalkapallomaailman ehdottomasti rakastetuimmista hahmoista on Englannin Valioliigassa pelaavan Liverpoolin saksalaisvalmentaja Jurgen Klopp.

Bundesliigaseura Dortmundin peräsimessä valmentajien eliitttiin noussut sympaattinen saksalainen on totuttu näkemään useissa tilanteissa joko hymyilemässä tai nauramassa sydämensä kylläisyydestä. Yksi tällainen tilanne ikuistui TV-kameroihin muutama viikko sitten Merseysiden derbyssä Liverpoolin ja Evertonin välillä.

Liverpool voitti kauden viimeisen derdyn selkein luvuin 4-0. Ottelun lisäajalla kotijoukkueelle avautui vielä hieman tilanteen tynkää kun joukkuuen brassipelaaja Lucas Leiva sai pallon jalkaansa noin 30 metrissä. Anfieldin fanaatti kotiyleisö mylvi suoraa huutoa Leivalle että ”shoooooot”, eikä brassi yksinkertaisesti voinut vastustaa kiusausta. Harvemmin laukova Leiva epäonnistui täysin yrityksessään ja pallo painui löysästi pomppien reilusti maalin ohitse. Ja mitä tekee Jurgen Klopp? Valmentaja ei suinkaan pudistele päätään tai kiroa, vaan mies puhkeaa rehelliseen paskaiseen nauruun Leivalle ja hänen epäonnistuneelle highlighmaali yritykselle.

Lue myös:

VIDEO: LA LIGAN MESTARUUS KAHDEN KAUPPA – ATLETICO MADRID ROMAHTI

VIDEO: LEICESTER PÄÄSI NOSTAMAAN VALIOLIIGAN MESTARUUSPYSTIN

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa