VIDEO: Jussi Ahokas Nuorten Leijonien seuraava päävalmentaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/12/2016
Jaa tämä...

Pikkuleijonien seuraava päävalmentaja on nimetty.

Jääkiekkoliitto kertoi eilen, että alle 18-vuotiaiden maajoukkueen keväällä MM-kultaan luotsannut Jussi Ahokas ottaa seuraavaksi komentoonsa alle 20-vuotiaiden maajoukkueen.

– Tämä on mahtava mahdollisuus päästä taas Pohjois-Amerikkaan ja jatkamaan työtä tuttujen poikien kanssa, Ahokas totesi Jääkiekkoliiton nettisivuilla.

Vuodenvaihteen MM-kisoissa alle 20-vuotiaita luotsaa Jukka Rautakorpi, mutta sen jälkeen Ahokas ottaa vastuun joukkueesta. Hänen sopimus on 1+1-vuotinen.

Ahokas on viime vuosina toiminut Jääkiekkoliitossa valmentaen nuorisomaajoukkueita. Ennen sitä hän valmensi Espoo Bluesin junioreissa seitsemän kauden aikana.

Suomen nuorten maajoukkueiden tämä vuosi on sujunut erinomaisesti. Ensin alle 20-vuotiaat voittivat maailmanmestaruuden kotikisoissaan ja hieman myöhemmin samaan yllettin myös alle 18-vuotiaiden puolella.

 

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa ensi yönä San Jose Sharksin ja Pittsburgh Penguinsin kuudes kohtaaminen. Vierasjoukkueella on mahdollisuus ratkaista ottelusarjan edukseen.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Jääkiekkoliitto

Lue myös:
VIDEO: San Jose onnistui kukistamaan Pittsburghin pakon edessä
VIDEO: SM-liigan uusi otteluohjelma valmis

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa