Jussi Jokinen uskomattoman kovassa vireessä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2013
Jaa tämä...

Jussi Jokisella kolmen pisteen ilta.

Jussi Jokinen kaupattiin reilu viikko sitten Carolina Hurricanesista Pittsburgh Penguinsiin. Jokinen lyötiin isoihin saappaisiin, kun mies istutettiin itsensä Sidney Crosbyn paikalle tämän loukkaannuttua. Monelta taholta epäiltiin Jokisen kykyjä paikata NHL:n supertähden jättämää aukkoa. Jokinen on kuitenkin näyttänyt heti kättelyssä, mistä puusta mies on veistetty.

Penguins murskasi viime yönä Tampa Bay Lightningin luvuin 6-3. Jokisen tehot 2+1! Jussi Jokinen on iskenyt nyt kolmessa Penguinsissa pelaamassaan ottelussa tehot 3+2=5. Jokinen kommentoi otteitaan Penguinsin nettisivuilla.

– Olen saanut paljon itseluottamusta. Pelaan, miten sitä nyt halutaan kustua, ykkös- tai kakkosketjussa, pelaan ykkösylivoimassa ja viidellä kolmea vastaan. Kun pelaa tuollaisa minuutteja ja tuollaisten pelaajien kanssa, niin sitä odottaakin auttavansa ja tekevänsä pistetä. Toivottavasti pystyn jatkamaan tätä.

Muita onnistujia Penguinsilta viime yönä olivat Pascal DupuisChris KunitzEvgeni Malkin ja Tanner Glass. Penguins johtaa itäistä konferenssia viiden pisteen erolla Montreal Canadiensiin.

Veikkaussivut | Oskari Villanen