Suomalaishyökkääjä rikkoi syöttöennätyksensä NHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Syöttöennätys rikki

Florida Panthers kärsi yön NHL-kierroksella 4-2-vierastappion New York Rangersin käsittelyssä. Panthers-hyökkääjä Jussi Jokinen oli tappiosta huolimatta varsin oivalla pelipäällä. Suomalainen saalisti ottelussa syöttöpisteen ja rikkoi samalla oman yhden kauden syöttöennätyksensä NHL:ssä. Jokisella on nyt tällä kaudella 72 ottelussa kasassa tehot 15+39=54. Edellinen syöttöennätys oli peräisin hyökkääjän tuloskaudelta, jolloin Jokinen syötti Dallas Starsin paidassa 38 osumaa.

Jokinen on ehtinyt pelaamaan loukkaantumisensa jälkeen kolme ottelua tehoilla 2+2=4. Ennen loukkaantumistaan hyökkääjä ehti pelata jo kymmenen pelin pisteputkessa. Tämä tahti lupaa erittäin hyvää pudotuspelejä ajatellen.

32-vuotias hyökkääjä on ollut kuluvalla kaudella tehokkain suomalaispelaaja rapakon takana. Toiseksi eniten pisteitä on kerännyt Minnesota Wildin Mikko Koivu, jolla on kasassa 49 tehopistettä. Myös kolmannelta sijalta löytyy Floridan pelaaja, sillä Aleksander Barkov on mättänyt 46 pistettä.

Rangers nousi voitolla itäisessä konferenssissa Panthersin ohi toiseksi. Joukkueiden välillä on kuitenkin ainoastaan yhden pisteen ero, joten tilanne ehtii muuttua vielä runkosarjan loppuun mennessä.

Lue myös:

Jääkiekko Espoo Oy konkurssiin – löytyykö pelastus?

Liigan pudotuspelit jatkuvat! Lue tästä vihje illan Tappara-Lukko-matsiin!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa