Jussi Rynnäs Kärppiin! | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 07/11/2013
Jaa tämä...

Rynnäs palaa Suomeen Pohjois-Amerikasta.

Kärpät on kiinnittänyt kahden vuoden mittaisella sopimuksella 26-vuotiaan maalivahdin Jussi Rynnäksen. Rynnäs on kiekkoillut kolme edellistä kautta Toronto Maple Leafsin organisaatiossa. Viime kauden Rynnäs edusti AHL-joukkue Toronto Marliesia.

Rynnäs on Porin Ässien kasvatti, jota myös edusti ennen lähtöään Pohjois-Amerikkaan. Rynnäksen torjuntaprosentti kaudella 2009-2010 oli liigan paras.

Rynnäs tulee Ouluun erittäin hyvillä fiiliksillä.

– Olen todella innostunut. Pääsen seuraan joka on tottunut menestymään ja hakee nyt muutaman vaisumman kauden jälkeen uutta nousua huipulle, sanoo Rynnäs, joka odottaa vastuuta – ja menestystä.

– Hyvää kautta odotan itseltä ja joukkueelta. Tärkeätä on pysyä terveenä ja pelata hyvä kausi, jotta pystyn auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon.

– Kärppien hankinnat (Lasse) Kukkonen ja kumppanit todistavat seuran halun rakentaa voittava joukkue ja haluan itse olla osa sitä menestyvää joukkuetta.

Myös Kärppien valmentaja Lauri Marjamäki on innoissaan saadessaan Rynnäksen joukkueeseen.

– On hieno juttu saada Rynnäs tänne. Olemme iloisia, että saimme kovan luokan maalivahdin. Hänen tavoitteensa ja meidän tarpeemme sopivat kuin nenä päähän. Positiivista on myös porilaisuus.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen