VIDEO: Jussi Salonoja ei pelastakaan Bluesia - onko enään toivoa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Espoolaiskiekkoilu elää karmeita aikoja.

Liikemies Jussi Salonoja halusi ostaa jääkiekon SM-liigassa pelaavan, tai enemmänkin pelanneen Bluesin, mutta Iltasanomien mukaan hanke on kaatunut. Näin ollen Salonoja ei aio pelastaa Bluesin tulevaisuutta.

– Pitkän harkinnan jälkeen olen nyt tehnyt päätökseni. En maksa Bluesin velkoja ja lähde pyörittämään SM-liigaseuraa sen raunioiden pohjalta, Salonoja kertoi.

– Ikävää espoolaisten kiekkofanien ja junioreiden kannalta, mutta vaihtoehdot loppuivat valitettavasti kesken.

Konkurssin myötä Bluesin hallussa ollut SM-liigan osake palautuu SM-liiga Oy:lle. Sen voi lunastaa uudelle yhtiölle vain, jos maksaa ensin Bluesin vanhat velat pois.

– Asianajajani on neuvotellut tiiviisti konkurssipesän hoitajan kanssa joidenkin velkojen puolittamisesta, mutta toisin kuin vielä muutama viikko sitten ajattelin, projektissa ei siltikään olisi mitään järkeä! Nykyiset omistajat ovat saaneet liikaa tuhoa aikaiseksi, liikemies jatkoi.

Salonoja viittasi tuhoilla Jääkiekko Espoo Oy:hyn, jota ei ole enään olemassa konkurssiin joutumisen takia.

Blues juniors on yksi maan suurimmista junioriseuroista ja jatkaa ilmeisesti Blues-nimellä jatkossakin. Edustustasolta Blues on kuitenkin lähtemässä pois.

 

SM-liigan finaalit käynnistyvät huomenna, kun HIFK ja Tappara kohtaavat ensimmäisen kerran.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Huhuille vahvistus – Ryan Zapolski Jokereihin
VIDEO: Tässäkö NHL:n runkosarjan komein koppi?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa