Jussi Salonoja perusti Espooseen uuden kiekkoseuran

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Espoolainen kiekkoilu lähtemässä uuteen nousuun.

Metro Areenan omistaja Jussi Salonoja on perustanut uuden yhtiön, Espoo United Oy:n. Se tulee pyörittämään jatkossa espoolaista edustuskiekkoilua. Salonojan uusi seura saattaa pelata tulevaisuudessa nimenomaan Espoo Unitedin nimellä.

– Kyllä, uusi seura on rekisteröity kaupparekisteriin tällä viikolla ja sen toiminta on tarkoitus käynnistää välittömästi, Salonoja totesi eilen Iltasanomille.

Salonojan oli tarkoituksena pelastaa SM-liigassa pelannut Blues, mutta hän piti hanketta lopulta liian kalliina. Espoolaissueran konkurssin jälkeen Salonoja on suunnitellut hakevansa uudelle yhtiölleen sarjapaikkaa Mestiksen puolelta.

– Minulla on kaikki suunnitelmat valmiina, myös operatiivinen organisaatio on katsottu valmiiksi. Toivottavasti pääsemme rakentamaan espoolaista edustuskiekkoilua uuteen nousuun. Tarkoituksena on kasata heti kilpailukykyinen joukkue Mestikseen.

Salonoja neuvotteli ja haki eri vaihtoehtoja Bluesin pelastamisen suhteen, mutta hän ei halunnut lähteä maksamaan espoolaisseuran edellisten omistajien aiheuttamia suuria velkoja. Bluesin edellisenä omistajana toimi Jääkiekko Espoo Oy, jota ei ole enään konkurssin takia olemassa.

Se, että pelataanko Espoossa esimerkiksi ensi kaudella Mestistäkään, ei ole tarkemmin tiedossa. Nykyisten Mestis-seurojen on jätettävä lisenssianomuksensa ensi kautta varten 30. huhtikuuta mennessä, mutta Espoon sarjapaikan kohtalosta päättää ensin Jääkiekkoliiton hallitus toukokuun yhdeksäntenä päivänä. Hakuprosessi etenee lisenssitoimikunnalle, jos vihreää valoa tulee Jääkiekkoliiton hallituksen suunnalta. Lisenssitoimikunta tekee päätöksensä 15. toukokuuta mennessä.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Lukas Bengtssonille sopimus Pittsburgh Penguinsiin
VIDEO: Tappara on numero 1.

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa