VIDEO: Justin Hodgman palaa Pelicansiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/03/2016
Jaa tämä...

Lahtelaisseura vahvistuu taitavalla kanadalaisella.

Jääkiekon SM-liigassa hyvän alkukauden pelannut Pelicans tiedotti hankkineensa Justin Hodgmanin, joka pelasi Lahdessa kaudella 2011-12. Lahdessa muutamia vuosia sitten säväyttänyt kanadalaishyökkääjä palaa Pelicansiin Tšekin liigan Pardubicesta lokakuun lopulla.

Hodgman on pelannut Pelicansista lähtönsä jälkeen kaksi kautta KHL:ssä kolmessa eri joukkueessa, ja sen jälkeen hän suuntasi Pohjois-Amerikkaan. NHL:ssä Hodgman kävi pelaamassa viisi kamppailua Arizona Coyotesissa kaudella 2014-15. Viime kaudella pelejä tuli vyölle AHL:ssä Chicago Wolvesin kokoonpanossa. Joka tapauksessa kidempiaikaista seuraa mies ei ole kuitenkaan onnistunut löytämään.

− Äärimmäisen taitava ja viihdyttävä keskushyökkääjä, joka tuo joukkueeseen reilusti lisää juonikkuutta ja puhdasta yksilötaitoa. Mies jäi jo viime visiitillään monien mieleen poikkeuksellisen luovilla ja näyttävillä suorituksillaan ja samanlaisia esityksiä me odotamme myös nyt, Jari Laukkanen kertoi Pelicansin toimistolta.

Hodgman muistetaan Pelicansissa erityisen hyvin, sillä kanadalainen teki viimeksi Lahdessa pelatessaan 59 otteluun tehot 14+39=53. Hän voitti samalla kaudella turkoosipaidoissa SM-hopeaa.

− Tärkeää oli myös, että miehelle itselleen on jäänyt täältä hyvät muistot ja hänellä oli palava halu tulla takaisin, Laukkanen jatkoi.

 

Pelicans voitti viimeksi KooKoon maalein 8-0. Seuraavan kerran lahtelaisseura nähdään kaukalossa ensi perjantaina, jolloin vieraaksi saapuu Jukurit. Hieman pidempi tauko SM-liigassa selittyy sillä, että pelit CHL-kaukaloissa jatkuvat jälleen tällä viikolla.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Kanada juhlii World Cupin voittoa
VIDEO: Ville Husso passitettiin AHL:ään

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa