Juuso Ikonen JYPiin! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2013
Jaa tämä...

JYP on pestannut Espoo Bluesin hylkimän Juuso Ikosen.

Ilta-Sanomien ja Keskisuomalaisen saamien tietojen mukaan Espoo Bluesissa kohun keskelle joutunut 18-vuotias hyökkääjälupaus Juuso Ikonen siirtyy Jyväskylän JYPiin. Espoo Bluesin seurajohto on varmistanut, että Ikosen sopimus on nyt purettu ja hän on vapaa vaihtamaan seuraa. JYP ei ole vielä varmistanut asiaa.

Vasta 18-vuotias Juuso Ikonen on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo lähes sata liigaottelua. Ikonen ehti alkukaudesta pelata Bluesissa 17 ottelua tehoin 4+6=10. Ikonen soveltuu pelityyliltään parhaiten ykkös- ja kakkosketjuihin, joihin hän ei Bluesissa mahtunut. JYP on kärsinyt ajoittain aivan käsittämättömän kovista maalintekovaikeuksista. Marko Virtanen tuskin rikkoo ykkösketjua WärnLahtiLouhivaara, mutta Ikonen pääsee erittäin todennäköisesti kokeilemaan kapteeni Eric Perrinin rinnalla kakkosketjussa.

Ikosen urakehityksen kannalta siirtyminen pois Espoo Bluesista oli ehdottomasti oikea ratkaisu. JYP on myös kunnostautunut viime vuosina todella vahvana nuorten pelaajien ponnahduslautana, joten valinta ainakin teoriassa kuulostaisi erinomaiselta.