Juventukselle karmea takaisku ennen Mestarien liiga finaalia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/04/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 4.6.2015

Italian Seria A mestari Juventus kohtaa ylihuomenna Mestarien liigan finaalissa Berliinissä Espanjan La Liga mestarin Barcelonan. Altavastaajana kamppailuun lähtevä Juve sai tänään hirvettävää jobinpostia. Joukkueen puolustuksen sielu ja ikitaistelija Giorgio Chiellini joutuu jättämään ottelun väliin loukkaantumisen vuoksi. 30- vuotia Chiellini loukkasi pohkeensa seuran harjoituksissa niin pahasti, ettei hän ole pelikunnossa kauden tärkeimmässä ottelussa. Lääkärin kuvauksissa miehellä oli todettu vasemman jalan pohjevamma.

”Vanha Rouvan” valmentajan Massimiliano Allegrin otsalle kirposi uutisen jälkeen varmasti melkoiset hikikarpalot. Juventuksen puolustuksen tilanne on nimittäin muutenkin nihkeä, kun toinen luottopuolustaja ja maailmanmestari Andrea Barzagli on kärsinyt pienistä vaivoista pitkin kauden. Analyysien mukaan juuri Juventuksen puolustus on se tekijä, joka voisi onnistuessaan kääntää Mestarien liiga finaalin heille. Maaliteko kilpailussa italialaiset eivät tule pärjäämään Barcan triolle Neymar, Suarez, Messi.

Nähtäväksi jää kuka korvaa ”king kong” Chiellinin ja miten Juve puolustus selviää. Vedonlyöntiyhtiö Unibet ainakin uskoo Barcelonan suvereeniin voittoon. Se on kuitenkin selvää, että Luiz Suarez ei tämän uutisen myötä pääse maistamaan uudelleen miltä se Chiellinin olkapää oikein maistui, jos makuelämys on päässyt viime kesän MM-kisoista haihtumaan.