Juventuksessa käyvät ovet, myös Pukki liikenteessä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 19.6.2015

 

Jalkapallosarjojen ollessa tauolla, ja pelaajien lomaillessa tai edustaessa maajoukkueita on pelaaja-agenttien vuoro paiskia töitä. Eilen torstaina ja tänään Juhannusaattona onkin tapahtunut muutamia mielenkiintoisia liikkeitä siirtorintamalla.

Lue myös miten urheilupiireissä vietetään Juhanusta. 

Tevez ulos, Mandzukic sisään

Yksi mielenkiintoisimmista uutisista tuli eilen torstai-iltana Torinosta kun Italian suurseura Juventus vahvisti jo kauan velloneet huhut siitä, ettei hyökkääjätähti Carlos Tevez jatkaa enää ensi kaudella ”Vanhan Rouvan” riveissä. Miehellä olisi ollut vielä sopimuksen puitteissa mahdollisuus jatkaa Juventuksessa ja Seria A:ssa, mutta tällä hetkellä Copa Americassa Argentiinaa edustava Tevez halusi palata pitkän Euroopaan kiertueen jälkeen takaisin kotimaahansa. Tevez siirtyy takaisin Boca Juniorsiin, seuraan jossa ”Apachen” ammattilaisura sai alkunsa.

Juventus ja heidän puheenjohtajansa Andrea Agnelli, eivät kuitenkaan kauaa märihteneet Tevezin menetystä. Vain muutama tunti myöhemmin Torinolaiset tiedottivat hankkineensa riveihinsä muun muassa Bayer Munchenia ja Atletico Madridia edustaneen Mario Mandžukićin. La Ligassa tällä kaudella 12 maalia tehnyt Mandžukić sirtyy Italiaan 4-vuotisella sopimuksella. Miehen siirtosumma on noin 18miljoonaa dollaria.

Celtic myi Teemu Pukin

Myös Suomen A-maajoukkueen Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki on ollut kauppatavaraa Juhannusaattona. Päättyneen kauden lainalla tanskalaisseura Bröndbyssä pelannut Pukki siirtyy seuraan lopullisesti kolmen vuoden mittaisella sopimuksella. Skotlannin suurseura Celticille maksettavaa siirtosummaa ei ole kerrottu julkisuudessa, mutta huhujen mukaan siirtokorvaus Kotkalaispelurista olisi ollut muikea 670 000 euroa. Toukokoon lopussa Bröndbyn urheilupomo Per Rud valitti norjalaismedialle Celticin ylihinnoittelevan Pukin, kun miehestä pyydettiin jopa 1,3miljoonan euron siirtokorvausta. Puolittunut siirtokorvaus kertoo joku tanskalaisten olevan hyvin neuvottelutaitoisia tai Pukin arvon alenneen Huuhkajien ala-arvoisten suoritusten myötä.

Mikäli haluat lyödä vetoa Huuhkajien ensi kauden käskyttäjästä niin se onnistuu parhaiten Unibetin sivuilla.

Käy katsomassa myös ensi kaudelle hahmottuva Mestarien liiga ohjelma!