VIDEO: Juventukselta huikea video - Gianluigi Buffonin jokainen ennätystorjunta videolla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Torinolaisseuran maalivahtisuuruudesta on tehty huikea videokooste.

Jalkapallon Italian Serie A:ssa pelaava italialainen Gianluigi Buffon kirjoitti jälleen uuden sivun ennätystenkirjoihin, sillä lähestulkoon tasan viikko hän teki Juventuksen vahvuudessa uuden nollapeliennätyksen, missä on pituutta nyt 973 minuuttia.

Buffonin kunniaksi on väsätty Juventuksen toimesta huikea videokooste, jonka katsomiseen menee aikaa vaatimattomasti 16 tuntia ja reippaat 13 minuuttia. Serie A:n suurseura koosti 973 minuuttia pitkän videopätkän Buffonin ennätykseen johtaneista jokaisesta torjunnoista.

Juventuksen teko on kieltämättä mahtava, sillä Italian ykkösseura päätti kunnioittaa legendaarista maalivahtia siitä, että hän on edelleen tässäkin vaiheessa uraa näinkin loistavassa pelivireessä.

Koska Buffonin videon katsomiseen kuluu aikaa siis yli 16 tuntia, kerralla sen katsominen ei ole välttämättä mielekästä, mutta alla olevalta videolta pääset katsomaan edes lyhyitä paloja italialaisen vuosien varrelta.

 

Juventuksen urakka jatkuu Serie A:n osalta ensi lauantaina, jolloin Torinoon saapuu vieraaksi Empoli.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Englantilaisella sensaatiojoukkueella riittää vientiä ensi kesänä
VIDEO: Suomi jäi täysin jalkoihin Puolaa vastaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa