Juventus - Catania 30.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Catania jyrän alle Torinossa?

Juventus – Catania (+1), merkki 1, kerroin 
Juventus – Catania (+2), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,16 | 7,39 | 17,33 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Juventus sekä Catania iskevät Torinon illassa yhteen. Juventus on yhdeksästä ottelustaan saalistanut seitsemän voittoa, joten nimenomaan Italian pääsarjassa Juventuksen homma on toiminut hienosti. Juventus hävisi Mestarien liigassa viimeksi Real Madridia vastaan 2-1 maalein, mutta siitä saadaan kiittää myös ottelun tuomaria naurettavasta punaisesta kortista. Joka tapauksessa Juventus on hallitseva Italian liigan mestari ja myös tällä kaudella Juventus on liikenteessä hurjalla kokoonpanolla. Juventuksen keskikenttä on sellaista luokkaa, että Andrea Pirlon johdolla muilla seuroilla ei ole varaa sellaisia pelaajia kentälle laittaa.

Catanian alkukausi on ollut täysin vitsi. Catania on voittanut vasta yhden ottelun, mutta syy sille on hyvin helppoa löytää. Kuusi tehtyä maalia kertoo kaiken tarvittavan Catanian tilanteesta. Catanian kokoonpanosta ovat puuttuneet oikeat maalintekijät käytännössä täysin. Catania on pelannut yhteensä neljä vierasottelua ja siellä on vain neljä tappiota tullut Catanian tilille. Catania tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena, joten onkin selvää, että vieraissa Catanialla on tälläkin kaudella vaikeaa. Viimeksi Catania hävisi Cagliaria vastaan nimenomaan vieraissa 2-1 maalein.

Catanian loukkaantumislista on pitkä, joten Juventus saa tästä asiasta vain lisää ja lisää etua itselleen. Catanialta ovat sivussa tästäkin ottelusta useat erittäin merkittävät pelaajat. Valitettavasti Catanian materiaali on niin kapea, että näin pitkään sairaslistaan ei ole vierasjoukkueella varaa. Catanian joukkueessa tiedetään realistisesti se tilanne, että tänään pisteitä on tuskin tulossa. Mikäli Juventus ratkaisee ottelun ajoissa, Catania saattaa antaa peliaikaa vähemmän sitä saaneille. Juventus tulee nappaamaan selkeän voiton.

Veikkaussivut | Tuomas