Juventus - Galatasaray 2.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Galatasarayn vaikea kausi Juventuksen vieraana?

Juventus – Galatasaray (+1), merkki 1, kerroin 
Juventus – Galatasaray (+2), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,33 | 5,50 | 11,00 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen toinen ottelukierros saadaan päätökseen tänään kahdeksan ottelun voimin, saapasmaan illassa yhteen iskevät Juventus sekä turkkilaisjätti, Galatasaray. Juventus avasi urakkansa Mestarien liigan osalta pelaamalla FC Kööpenhaminaa vastaan tasapelin 1-1 maalein. Tulosta voitiin pitää suurena pettymyksenä, mutta nyt Juventukselle tarjotaan kotiyleisön edessä mahdollisuutta palata takaisin voittojen pariin. Vastustaja on tällä hetkellä oikeastaan Juventukselle juuri sopiva, sillä Galatasaraylle voittojen hankkiminen on täysin mahdoton käsite! Galatasaray on kaudesta toiseen Turkin Superliigan laadukkaimpia joukkueita, mutta tasaisten otteluiden kääntäminen omalle joukkueelle tuntuu olevan hyvin hankalaa. Viidestä edellisestä ottelustaan Galatasaray ei ole pystynyt voittamaan ainuttakaan. Mestarien liigan urakka alkoi Galatasarayn osalta järkyttävällä tappiolla 1-6 maalein Real Madridia vastaan.

Juventus on onnistunut Italian liigassa kääntämään tasaisetkin ottelut omaksi edukseen, joten Juventuksella ei ole ollut lainkaan samaa ongelmaa kuin Galatasaraylla. Juventus on pelannut paljon tasaisia otteluita, mutta niin vain Juventus on pystynyt ne kääntämään erittäin hyvällä prosentilla omaksi eduksi. Se kertookin vain siitä, että Juventus on tälläkin kaudella äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Viime kerralla Juventus voitti kuumassa paikallistaistelussa Torinon 0-1 maalein. Sitä ennen Chievo Verona kaatui 1-2 numeroin niin ikään vieraissa.

Galatasaray omaa erittäin merkittävän kotiedun, joten kotonaan Galatasaraylla on kaikki mahdollisuudet haastaa suurempiaan. Vieraissa Galatasaray ei kuitenkaan normaalisti ole lainkaan samalla tasolla ja syy löytyykin siitä, että turkkilaisseurat ovat niin vahvoja kotijoukkueita. Lähtökohtaisesti Juventus on tällä hetkellä joukkueista huomattavasti edellä. Kotivoitto on syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas