Juventus - Inter 2.2.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2014
Jaa tämä...

Päättyvätkö Juventuksen sekoilut milanolaisvieraiden isäntänä?

Juventus – Inter, merkki 2, kerroin 9,10 Unibet
Juventus – Inter (+1), merkki 2, kerroin 3,15 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,38 | 4,85 | 9,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa kuudentena oleva Inter matkustaa jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen huippuottelussa Torinoon. Tällä kerralla Interin vastustajaksi olisi tarjolla niinkin helppo vastus kuin Juventus. Sarjataulukossa Juventus on luonnollisesti ensimmäisenä, mutta kerroinasettelua tätä ottelua ajatellen ei voi ymmärtää. Eihän kukaan oleta, että Juventus voisi enään mestaruuden menettää toisena oleva AS Romalle, mutta viime ajat ovat olleet Vanhalle Rouvalle todella vaikeita. Kolme edellistä ottelua ovat Juventukselle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Juventuksen tilannetta ei helpota se, että kotijoukkue on viime aikoina joutunut matkustelemaan melko paljon. Edellisen kerran Juventus on pelannut kotonaan ottelun Sampdoriaa vastaan ja tuo kamppailuhan pelattiin useampi viikko sitten. Kahteen edelliseen otteluun Juventus on pystynyt viimeistelemään ainoastaan yhden maalin, joten nyt jos koskaan Interille avautuu mahdollisuus Vanhan Rouvan haastamiseksi.

Inter on pelannut jatkuvasti alle oman tasonsa eikä viime aikoina tilanne ole muuttunut lainkaan parempaan suuntaan. Siitä huolimatta Interin kohdalla on nähtävä myös tuloksien taakse. Tällä viitataan siihen, että Interillä on potentiaalia yksinkertaisesti niin paljon parempaan. Inter on pelannut niin räikeästi alle oman tasonsa, että jossain vaiheessahan vierasjoukkueen on lopetettava älyttömät pistemenetykset Catanian tyyppisiä seuroja vastaan. Edellisellä kierroksellahan Inter jäi vaatimattomasti juuri sarjajumboa vastaan tasapeliin. Inter on pelannut viime aikoina todella vähämaalisia otteluita eli vierasjoukkueen maalinteko ei ole toiminut, mutta toisaalta Sinimustienkin alakerta on jättänyt itsestään laadukkaan kuvan. Periaatteeessa Inter ei ole millään tavalla ollutkaan mestarisuosikeita, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueen tarpominen näyttää jollain tapaa vitsiltä. Interin organisaatiossa ei todennäköisesti olla tehty töitä sen eteen, että pelaajat voivat kentällä pelata esimerkiksi sarjajumboakin vastaan tasapelin. On siispä näin ollen varmaa, että Inter tulee tänään olemaan näyttöhaluinen.

Juventus lähtee käytännössä otteluun kuin otteluun ennakkosuosikkina, mutta tällä kerroinasettelulla Juventusta ei oikeastaan saada lainkaan järkeväksi pelikohteeksi. Perustasoltaan Juventus on joukkueista laadukkaampi, mutta joukkueiden välinen tasoero ei missään tapauksessa ole suurta luokkaa. Interin organisaatiossa viime ajat ovat olleet todella vaikeita sekä myrkyisiä, mutta edelleen korostan sitä, että vierasjoukkueella potentiaalia riittää niin paljon parempaan. Periaatteessa historia on vain historiaa eikä mitään muuta, mutta Inter varmasti tiedostaa sen, että Juventus on ollut heille melko sopiva vastustaja. Inter on pystynyt näin ollen aikaisemmissa kohtaamisissa pisteitä saalistamaan mukavalla prosentilla. On myös syytä ottaa huomioon, että on hyvinkin mahdollista Gianluigi Buffonin sekä Fabio Quagriellan olevan poissa tästä ottelusta kotijoukkueen vahvuudesta. Väkisinkin Interille tarjotut huikeat kertoimet kutittelevat pelihaluja vierasjoukkueen suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas