Juventus jättämässä Chelsean nuolemaan näppejään kahdellakin rintamalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Italian suurseura ja viisi vuotta putkeen Seria A mestaruuden, Scudetton, voittanut Juventus on laittanut vielä siirtoikkunan viimeisillä tyrät rytkymään ja tehnyt useiden eri lähteiden mukaan pari merkittävää hankintaa keskikentällensä.

Vanha Rouva menetti aiemmin kesällä kultakimpaleensa ranskalaisen Paul Pogban Valioliigaseura Manchester Unitedille maailmanennätys siirtosummalla, jonka jälkeen Torinosta käsin on kosiskeltu useita eri keskikenttäpelaajia ympäri Euroopan. Yksi Juventuksen pitkäaikainen toivepelaaja on ollut tällä hetkellä Venäjällä Zenitissä pelaava Alex Witsel. Zenit on ollut haluton myymään tähteään, mutta Witsel on todennut jo aiemmin siirtyvänsä Juventukseen viimeistään ensi kesänä (sopimuksen päätyttyä) ilmaisella siirrolla, mikäli häntä ei myydä sinne nyt. Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että pakko rakoon joutuneet venäläiset ovat valmiita myymään 27 – vuotiaan pelimiehen 18 miljoonan euron siirtokorvauksella Italiaan. Useiden lehtien mukaan Witsel onkin tänään jättänyt maajoukkueleirinsä, ja lähtenyt Torinoon diilin sinetöivään lääkärintarkastukseen.  Myös Valioliigaseurat Everton ja Chelsea ovat olleet Witselistä kiinnostuneita, mutta jäävät nyt nuolemaan näppejään.

 

Toinen pelaaja jota Juventus on piirittänyt kuin hai laivaa on, Chelsean kolumbialainen pikakiituri Juan Cuadrado. Kotimaansa maajoukkueen vakiokasvoihin kuuluva Cuadradro pelasi jo viime kauden Juve-paidassa lainasopimuksella. Chelsea kuitenkin halusi miehen takaisin riveihinsä, mutta Cuadradon omat halut vetävät takaisin Italiaan. ”Deadlinedayn” uutisten mukaan Juventus ja Chelsea ovatkin nyt päässeet sopuun uudesta vuoden mittaisesta lainasopimuksesta sekä vajaasta 20€ miljoonan siirtokorvauksesta, mikäli Juventus haluaa ostaa Cuadrodon kauden päätteeksi. Siirto on pettymys Chelsea-valmentaja Antonio Contelle, joka olisi halunnut pitää kolumbialaisen Stamford Bridgellä.

 

 

Lue myös:

VIDEO: TÄLTÄ NÄYTTÄÄ KUN PELATAAN JÄÄKIEKKOA TASAPAINOSKOOTTERILLA

VIDEO: LIONEL MESSIN PARHAAT KASSIT BOXIN ULKOPUOLELTA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa