Juventus - FC Kööpenhamina 27.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Vanha Rouva hurjan paikan edessä tanskalaisvieraiden isäntänä.

Juventus – FC Kööpenhamina, merkki alle 2,5 maalia, kerroin
Juventus – FC Kööpenhamina, merkki alle 3,5 maalia, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 1,12 | 8,00 | 21,00

 

 

Italialaisjätti Juventus on kotonaan hurjan paikan edessä jalkapallon Mestarien liigan ottelussa tanskalaista FC Kööpenhaminaa vastaan, sillä Juventus ei ole voittanut neljästä ottelustaan vielä ainuttakaan. Juventuksen on tänään voitettava FC Kööpenhamina, mutta kotijoukkueen tehtävä ei tule olemaan lainkaan niin helppo kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. FC Kööpenhamina on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, joten vierasjoukkue on erinomaisessa pelivireessä. Kaikki paineet tässä ottelussa ovat Juventuksella, sillä kolmantena oleva FC Kööpenhamina on enemmän kuin onnellinen, jos tästä ottelusta vierasjoukkuelle irtoaisi edes yksi piste.

Juventus on kolme kertaa pelannut Mestarien liigassa tasan, mutta sillä ei ole tässä kohdassa merkitystä, sillä tasapeleillä Juventus ei tule missään tapauksessa jatkopaikkaa nappaamaan! Juventuksellahan on tässä ottelussa mahdollisuudet jopa siirtyä suoraan lohkossa toiseksi, sillä jos ja kun Juventus tänään voittaa ja samaan aikaan Galatasaray ei voita omassa ottelussaan Real Madridia, Juventus tulisi olemaan illan päätteeksi lohkossa toinen. Sama tulee koskemaan tietenkin myös FC Kööpenhaminaa. Vierasjoukkue tulee tässä ottelussa keskittymään vain puolustukseen ja Juventus tuleekin varmasti hermostumaan, jos kotijoukkue ei onnistu tekemään ensimmäistä maalia suhteellisen nopealla aikataululla. Kaikki se tulisi olemaan vain plussaa FC Kööpenhaminalle.

Juventus on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut peräti neljä voittoa, joten varsinkin kotonaan Juventus lähtee tähän otteluun suursuosikkina. Joukkueiden välinen tasoerohan on aivan sairas Juventuksen eduksi, mutta nyt Juventuksen olisi pystyttävä välttämään turhat tasapelit tai muussa tapauksessa Mestarien liigan urakka tulee kotijoukkueen osalta päättymään nopeasti. FC Kööpenhamina erinomaisesta pelivireestään huolimatta tekee tässä ottelussa todennäköisesti maksimissaan yhden maalin, mutta on otettava huomioon, että tanskalaisjätti on vieraissa ollut todella huono. Kahteen edelliseen Mestarien liigan vierasotteluun FC Kööpenhamina on viimeistellyt vain yhden maalin. Juventus on suursuosikki ottelun voittamaan, mutta maaleilla ei välttämättä kuitenkaan juhlita. Alle 2,5 maalia sekä alle 3,5 maalia ovat erinomaisia valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas