Juventus-leiristä kovia syytöksi ManU:n matkannutta tähteä kohtaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/05/2016
Jaa tämä...

Italialaisten lehtitietojen mukaan kesän suurin siirtosaaga, Paul Pogban siirto Juventuksesta Valioliigaseura Manchester Unitediin, ei tapahtunut ihan niin sopuisasti kuin olemme äkkiseltään saaneet ymmärtää.

Tuttosportin mukaan Juventuksessa ajatellaan tällä hetkellä Paul Pogban pettäneen seuran törkeällä tavalla. Lehden mukaan kuukausia kestäneistä huhuista huolimatta lopullinen siirto tuli joukkueen johdolle suurena yllätyksenä, ja pelikaverit ovat tunteneet tulleensa petetyiksi Pogban valheilla.

Huhujen mukaan Juventuksen presidentillä Andrea Agnellilla eikä general manager Giuseppe Marottalla ollut alun perin mitään mielenkiintoa eikä aikeita luopua nuoresta ranskalaisesta. Duon suunnitelmissa oli sorvata miehelle jatkosopimus reippaalla palkankorotuksella.  Tästä huolimatta, Juventuksen suunnitelmista tietoinen ollut, pelaaja-agentti Mino Raiola teki Pogban siunauksella sopimuksen ManU:n kanssa, eikä Pogba nähnyt tarvetta kertoa asiasta valmentaja Max Allegrille tai seuratovereilleen.

Lisäksi usea korkean profiilin Juve-pelaaja, esimerkiksi Paulo Dybala ja Gigi Buffon, ovat sanoneet Pogban kertoneen kesällä jäävänsä seuraan. Tästä syystä miehen lähtö on jättänyt kitkerää makua tiettyjen pelaajien suuhun. Pogban kanssa ystävysteneeltä Dybalalta kysyttiin aiemmin viime viikolla, että minkälaiset välit miehellä nyt on ”Olen varma, että näemme vielä Paulin kanssa. Kun olemme eläköitynet…”

Lähde: Around J

Lue myös:

VIDEO: LA GALAXYN TÄHTIPELAAJA RATKAISI KOTIVOITON UPEALLA OSUMALLA

GIANLUIGI DONNARUMMA YHDISTETTY LA LIGA JÄTTILÄISEEN

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa