Juventus - Lyon 10.4.2014 | Juventus menee jatkoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/10/2014
Jaa tämä...

Juve on suosikki koko turnauksen voittajaksi

Vihje lyhyesti

– Juventus on käytännössä varma Italian mestaruuden, eli Scudetton, voittaja. Hienon kauden voisi kruunata Eurooppa-liigan voitto, loppuottelu pelataan Torinossa.

– Lyonilta saattaa jäädä ensi vuoden Euroopan kentät väliin. Tälllä hetkellä St Etienne on menossa Eurooppa-liigan karsintoihin, Lyon on St Etiennestä neljän pisteen päässä.

– Juve on voitti ensimmäisen osan Lyonissa 1-0. Tähän otteluun Juven voittokertoimet on painettu alas, vain noin 1.30-tasolle. Kerroin ei ole ainakaan paljoa väärin, Juve on ollut kotikentällään tällä kaudella erinomainen, ei tappioita ja vain kolme tasapeliä.

Vihje: Lyon +1,5 maalia, kerroin 1,88 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Juventuksella on Eurooppa-liigassa lisäkannustimena se, että finaali tullaan pelaamaan Torinossa. Pokaalin nostaminen kotikaupungissa kruunaisi ”Vanhan Rouvan” hienon kauden. Juve on jo käytännössä varma Serie A:n mestari. Kakkosena oleva Roma on kahdeksan pisteen päässä, pelejä on jäljellä kuusi.

Juventus on selkeä suosikki jatkoon tästä parista. Se voitti ensimmäisen osan Lyonin kotikentällä 1-0. Kertoimenlaskijat antavat Juvelle tämän ottelun voittokertoimeksi vain noin 1.30. Juve ei ensimmäisessä osaottelussa ollut kovinkaan aktiivinen, se tyytyi pitämään palloa ja odotti Lyonin virhettä. Lopulta se tuli, Bonucci teki voittomaalin, kun viisi minuuttia oli peliaikaa jäljellä.

Viime viikonloppuna Juve voitti kotonaan Livornon 2-0. Juventus hävisi maaliskuun lopulla Napolin kotikentällä, mutta sitä edeltävä tappio on tammikuulta, jolloin Roma voitti sen Italian cupissa. Kotikentällään Juventus ei ole tällä kaudella hävinnyt, tasapelejäkin on vain kolme kaikki turnaukset mukaanlukien.

Puolustaja Barzagli ja keskikentän Pepe todennäköisesti joutuvat jättämään Lyon-ottelun väliin. Keskikentän Vidal ja hyökkääjä Tevez saattavat pelata.

Lyon lähtenee otteluun hyökkäävällä taktiikalla. Sen on kuitenkin otettava aloite ja tehtävä maaleja. Valmentaja Garde on käyttänyt 4-4-2 -taktiikkaa, kärjessä ovat nopeat Gomis ja Lacazette.

Lyon on ollut epävarma Ranskan liigassa viime aikoina. Se voitti viime viikonloppuna Valenciennesin vieraissa 2-1, mutta sitä ennen Lyon hävisi kotikentällään St Etiennelle. Lyon on sarjassa viidentenä. St Etienne on sen edellä neljän pisteen päässä. Neljäs sija veisi Eurooppa-liigan karsintoihin, Mestareiden liigan karsintoihin eli kolmannelle sijalle Lyon ei ehdi enää millään.

Lyon kohtaa piakkoin PSG:n Ranskan Liigacupissa, ja tämä kilpailu voi myös tuoda heille paika ensi vuoden Eurooppa-liigaan. Lyonilla on loukkaantumishuolia, puolustajat Miguel Lopes ja Umtiti sekä keskikentän Fofana, Grenier ja Gourcuff ovat poissa pelistä.

Perustelut vihjeelle

Juven voittokerroin ei ole pelattava. Paras kerrin otteluun löytyy Lyonin 1,5 maalin tasoituksista. Juve on parempi joukkue ja se puolustaa johtoa. Sillä ei ole mitään syytä olla hyökkäävä, kontrolloitu puolustus ilman riskejä lienee joukkueen tavoite.

Vihje: Lyon +1,5 maalia, kerroin 1,88 Bet365

 

 

Veikkaussivut | Anssi