Juventus - AS Roma 5.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2014
Jaa tämä...

AS Roma matkustaa Italian liigan kärkikamppailussa Torinoon.

Juventus – AS Roma, merkki 1, kerroin 1,70 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 1,70 | 3,75 | 4,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen huippuottelussa AS Roma matkustaa Torinoon testaamaan Juventuksen päivän vireen. Sarjataulukossa tässä vaiheessa Juventus on luonnollisesti ensimmäisenä, mutta AS Romakin löytyy kahden parhaan joukosta. Joukkueiden välinen piste-ero on viisi pistettä Juventuksen eduksi. AS Roman on tänään napattava täydet pisteet tai muussa tapauksessa mestaruus tulee karkaamaan. Juventuksen tilanne tämän ottelun alla on siinä mielessä hyvä, että voitolla kotijoukkue käytännössä nappaisi jo sellaisen eron esimerkiksi AS Romaan, että mestaruutta ei kotijoukkueelta enään pois pystyttäisi viemään. Otteluita on toki paljon edelleen jäljellä, mutta Juventus on pelannut niin vakuuttavasti, että AS Roman on tänään voitettava, jos mestaruutta juhlitaan muualla kuin Torinossa. Seitsemäntoista ottelua ovat Juventukselle tuottaneet viisitoista voittoa, joten se vetää melko sanattomaksi.

AS Roman alkukauden huikea pelivire on enään pelkkää historiaa, vaikka edellisellä kierroksella AS Roma murskasikin Catanian peräti 4-0 maalein. Viisi edellistä ottelua ovat roomalaisille tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Alkukaudellahan AS Roma kulki voitosta voittoon niin, että vierasjoukkueelle ei käytännössä tehty maaleja lainkaan, mutta tällä hetkellä tilanne on täysin toinen. AS Roman peliesityset ovat menneet yhä epätasaisempaan ja epätasaisempaan suuntaan. Kolmesta edellisestä vierasottelustahan AS Roma ei ole pystynyt saalistamaan voittoakaan. AS Roman tilanne alkaa olla kohta huolestuttava, sillä vierasjoukkue on alkanut menettämään valtavasti pisteitä surkeita joukkueita kuten esimerkiksi Torinoa tai Atalantaa vastaan. Tilastojen valossa AS Roman puolustus on edelleen Italian liigan laadukkain, mutta tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että vierasjoukkueen alamäki saattaa jatkua myös Torinon illassa. Juventus on pelannut kahdeksan kotiottelua ja niistä torinolaiset ovat saalistaneet yhtä monta voittoa. Juventukselle ollaan kotiotteluissa tehty yhteensä neljä maalia.

Juventuksen ottelut päättyivät Mestarien liigassa karmeaan tappioon Galatasarayn vieraana, mutta heti tuon ottelun jälkeen Juventus on päässyt takaisin voittojen pariin. Juventus pystyy näin ollen keskittymään Italian liigaan, kun Mestarien liigan ottelut eivät ole Vanhaa Rouvaa häiritsemässä. Mestarien liigan ottelun jälkeen Juventus on pelannut yhteensä kolme ottelua ja niissähän Vanha Rouva on viimeistellyt yksitoista maalia. Vastustajien taso on ollut toki surkeaa luokkaa, mutta siitä huolimatta kotijoukkue on suuren pettymyksen jälkeen päässyt takaisin omalle tasolleen. Tässä ottelussa on hyvinkin mahdollista, että Andrea Pirlo tekee paluun takaisin kotijoukkueen vahvuuteen. Itseasiassa Juventuksen sairaslista saattaa muuttua vielä erittäin lyhyeksi, sillä Mirko Vucinic on Juventuksen keskikentän moottorin tavoin erittäin lähellä pelikuntoa. Kaiken kaikkiaan Juventus on kotonaan tässäkin ottelussa selkeän ennakkosuosikin asemassa. Andrea Pirlon pelaaminen vain nostaisi entisestään Juventuksen osakkeita voiton suhteen.

Veikkaussivut | Tuomas