Juventus - Sassuolo 15.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Ärsytetty Juventus surkean heittopussin kimppuun.

Juventus – Sassuolo (+1), merkki 1, kerroin 1,49 Betsson
Juventus – Sassuolo (+2), merkki 1, kerroin 2,35 Unibet

Betssonin kertoimet otteluun 1,16 | 7,50 | 21,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa Sassuolo matkustaa mahdottoman tehtävän eteen Juventuksen vieraaksi. Sarjataulukossa Juventus on ykkösenä, kun taas Sassuolo löytyy neljänneksi viimeiseltä sijalta. Juventus kärsi viikolla kirvelevän tappion Mestarien liigassa Galatasarayn vieraana, mutta nyt Juventus pystyy keskittymään täysillä Italian liigan mestaruuden voittamiseen. Juventus on materiaaliltaan Italian liigan laadukkain – viisi edellistä ottelua ovatkin kotijoukkueelle tuottaneet neljä voittoa. Edellisessä Italian liigan ottelussaan Juventus voitti Bolognan 0-2 numeroin. Jotain Juventuksen tilanteesta kertoo se, että viiteen edelliseen otteluun Vanhalle Rouvalle ollaan yhteensä tehty kaksi maalia.

Sassuolo on voittanut tällä kaudella yhteensä kolme ottelua eikä tänään ole tiedossa neljättä voittoa. Sassuolon materiaali on yksi Italian liigan surkeimmista. Sassuolo elää täysin kotiotteluidensa varassa. Sassuololla on ollut valtavia ongelmia maalinteon kanssa, sillä vierasjoukkue on pystynyt viimeistelemään vain seitsemäntoista maalia. Se tarkoittaa suomeksi sanottuna sitä, että Sassuolo on keskimäärin ottelua kohden viimeistellyt vain yhden maalin. Sassuolo on kahdeksasta vierasottelustaan saalistanut yhteensä yhden voiton, joten se kertoo hyvin Sassuolon iskukyvystä nimenomaan vierasotteluiden osalta. Kahteen edelliseen otteluun Sassuolo ei ole muutenkaan tehnyt maaliakaan.

Juventus ei ole kotonaan tottunut pistemenetyksiä kokemaan – tänään tiedossa tuleekin olemaan täysin yhteen maaliin pelaamista! Juventus on varmasti tänään erittäin näyttöhaluinen Galatasaraylle koetun tappion takia. Kuuteen edelliseen kotiotteluun vain kahdessa Juventukselle ollaan ylipäätänsä tehty edes yksi maali. Juventusta vastaan Torinossa maalinteko on erittäin vaikeaa. Juventuksen kannalta loistavia uutisia on tiedossa myös sairaslistan puolelta. Claudio Marchisio sekä Mirko Vucinic ovat tänään tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. Sassuolon lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä. Sassuolo saattaa saada tänään vahvuuteensa takaisin loukkaantuneina olleet Diego Fariasin sekä Domenico Berardin.

Veikkaussivut | Tuomas