VIDEO: Juventus-tähti niittasi komean osuman Sassuolon verkkoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 09/11/2016
Jaa tämä...

Seria A:n halliseva mestari Juventus on jatkanut alkukaudesta kotimaansa kentillä siitä mihin se viime kaudella jäi. Joukkue ei ole hävinnyt alkukaudella otteluakaan, viimeisemmän voiton tullessa eilen kotistadionilla Sassuoloa vastaan lukemin 3 – 1.

Vanhan Rouvan suurin tähti ottelussa oli argentiinalainen Gonzalo Higuain, jonka torinolaisseura osti kesän siirtoikkunassa 95 miljoonalla eurolla. Pipita iskikin lauantaina kaksi maalia, joista erityisesti jälkimmäinen on katsomista kestävä viimeistely. Mies taiteilee sen verran näyttävän volleyn Sassuolon verkkoon, että häntä ylipainosta kritisoineiden kommentoijien suut loksahtavat auki.

 

Higuain on nyt viimeistellyt kahdessa ottelussa kolmella maalia kohti suuntautuneella laukauksessa kolme maalia. Viime kaudella Seria A:n yhden kauden maaliennätyksen rikkonut hyökkääjä näyttääkin tällä hetkellä olevan yhtä kovassa vireessä kuin vuosi sitten. Entinen Real Madrid peluri paukutti viime kaudella Napolin paidassa 36 häkkiä. Nähtäväksi jää lyödäänkö tällä kaudella uudet ennätyslukemat uudelle kymmenluvulle.

Lue myös:

VIDEO: WEST HAM TÄHTI HÄIKÄISI WATFORDIA VASTAAN

VIDEO: NÄIDEN JALKAPALLOILIJOIDEN VEDOISSA ON VOIMAA TAKANA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa