Juventus - Verona 22.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Murskaako Juventus kotonaan heikon veronalaisvieraansa?

Juventus – Verona (+2), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,17 | 6,50 | 19,50 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Juventus saa vieraakseen Veronan. Vierasjoukkue pelasi viime kaudella sarjaporrasta alempana, mutta nousi täksi kaudeksi testaamaan taitojaan korkeimmalle sarjatasolle. Nyt Verona joutuu pahimpaan mahdolliseen paikkaan, sillä Juventus on tälläkin kaudella Italian pääsarjan suurin mestarisuosikki. Juventus jäi hieman yllättäen viimeksi vieraissa 1-1 maalein tasapeliin Interiä vastaan, mutta toisaalta kausi on muuten alkanut erinomaisesti. Pienenä epäonnistumisena voidaan tietenkin mainita viime keskiviikko, silloinhan Juventus jäi Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella 1-1 lukemiin tanskalaista FC Kööpenhaminaa vastaan.

Verona on ollut alkukaudella kotonaan erittäin pirteä, sillä Verona on ehtinyt voittamaan jo jopa AC Milaninkin 2-1 numeroin! Verona kuitenkaan ei tule pystymään pitämään samaa tahtia yllä, sillä materiaali Veronalla on ehdottomasti Serie A:n heikompaa kastia. Veronalle sarjapaikan säilyttäminen tulee olemaan ensimmäinen tehtävä, sillä yhdessä Sassuolon kanssa Verona tulee todennäköisesti taistelemaan siitä, että kumpi tulee jäämään Serie A:n viimeiseksi. 

Juventus haluaa tällä kaudella varmasti tosissaan menestyä myös kansainvälisillä kentillä, sillä viime kaudella työ jäi hieman kesken. Verona tuskin on Juventukselle kauden sytyttävimpiä vastustajia, mutta toisaalta Juventuksen on nyt palattava voittojen pariin. Juventus ei ole kahdessa viime ottelussaan voittoa napannut, mutta nyt tasoero on jo aivan valtava. Juventus todennäköisesti saattaa ratkaista tämän kamppailun jo ensimmäisellä puoliajalla.

Veikkaussivut | Tuomas