JYP - Ässät 1. Ottelu 1.4.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/01/2013
Jaa tämä...

Traktori hommissa kevätlaitumilla, Pata edelleen huippuvireessä. Uskomattoman tasainen ja fyysinen sarja luvassa.

 

JYP niputtaa ekan ottelun kotityrmäyksellä ensimmäisessä erässä.

Betssonin kautta rahat kiinni JYPin matkalle kohti finaaleita! Uusille betsaajille 100€ bonari! >>>

Hartain toiveeni tämän sarjan suhteen on, että pelaajat pääsevät omin jaloin pois kaukalosta jokaisen ottelun jälkeen. Jos oli JYPin ja Kerhon välinen sarja painia, niin JYPin ja Ässien välisestä sarjasta sopii odottaa vapaaottelua.

Traktori nimitys Jyväskylän kiekkoylpeydelle juontaa juurensa suoraan pääsponsori Valtrasta, mutta harvoinpa nämä ovat osuneet näin täydellisestä nappiin. Talveen mittaan traktoria on pidetty käynnissä, jotta sen toimintakunto pysyisi varmana ja kone rullaisi mukavasti. Todelliset hommat Traktorille koittavat kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun aurinko paistaa läpi päivän ja pitää lähteä kyntämään peltoa. Jyrki Aho on sisäistänyt tämän ajatusmallin täydellisesti. JYP on pelannut erinomaisen kauden, mutta yltynyt kevään mittaan todella vakuuttavasti ja ennen kaikkea totutun varmasti pelaavaksi ryhmäksi. Puolivälierissä jyväskyläläisten riveistä löytyi yksi (1) pelaaja, Jyrki Välivaara, joka ei päässyt tehopisteille. Onnistujien ja ratkaisijoiden rintama on siis häkellyttävän laaja. Tuomas Tarkilla on edelleen omat ongelmansa irtokiekkojen tarjoilemisen suhteen, mutta puolustus Mikko Viitasen johdolla pitää huolen siitä, että ne joko siivotaan pois tai Tarkki kerkeää ne peittämään.

Ässien huima kevät jatkuu seuraavaksi välierien muodossa. Karri Kivi on kerännyt vakuuttavia voittoja tililleen jatkuvalla syötöllä. Mielenkiintoiseksi tilanne menee nyt, kun vastaan asettuu se joukkue, jonka kanssa porilaiset ovat painineet tasaväkisesti läpi kauden. Joukkueiden väliset kohtaamiset runkosarjassa menivät tasan 2-2. Kaikki ottelut päättyivät kotivoittoihin. Ässien pitäisikin saada nyt rikottua tuo taika tai kohtalona on pronssiottelu. Taianrikkojia Ässillä kyllä riittää. Antti Raanta – maalivahti, joka ei päästä maaleja. Voidaan puhua jonkinlaisista episjaoista. Joel Armia – hyökkääjä, jolta ei saa kiekkoa pois. Hävyttömän vaarallinen hyökkäyspään ase. Näillä eväillä Ässien on hyvä lähteä yrittämään tuon viheliäisen kotitaian rikkomista.

JYP on vahvempi illan painimatsissa.

Veikkaussivut | Oskari