JYP - Ässät 22.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Surkeassa pelivireessä oleva Ässät vierailee Jyväskylässä.

JYP – Ässät, merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,73 | 4,20 | 3,80

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi ottelua, Jyväskylässä yhteen iskevät JYP sekä vieraaksi saapuva Porin Ässät. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa on vain yksi suosikki ja se on JYP. Sarjataulukossa JYP on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Ässät löytyy puolestaan sijalta kaksitoista. JYP on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, mutta ketään se ei varmasti yllätä. JYP hävisi ennen maajoukkuetaukoa kotonaan Pelicansille 1-3 maalein, mutta jyväskyläläisseura hallitsi sitäkin ottelua täydellisesti. JYP voitti edellisellä kierroksella TPS:n 3-4 maalein jatkojen päätteeksi ja kaiken kaikkiaan jyväskyläläisseuralla menee tällä hetkellä erinomaisesti.

Ässät on tällä hetkellä todella huonossa pelivireessä, sillä vierasjoukkue on peräti viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa! Edellisellä kierroksella Ässät hävisi HIFK:n vieraana 4-2 maalein. Ässät on joutunut pelaamaan kaksi ottelua putkeen vieraissa ja tämä on jo kolmas ottelu vieraissa putkeen. JYP tunnetaan vahvana kotijoukkueena, joten Ässien kannalta on valitettavaa, että jälleen porilaiset joutuvat vieraskaukaloon. Kahteen edelliseen otteluun porilaisille ollaan tehty kahdeksan maalia ja se on aivan liikaa. Ässät on joutunut pelaamaan kahdessa viime vierasottelussa kovavireisiä HIFK:ta sekä Kärppiä vastaan, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että vierasjoukkueella menee tällä hetkellä muutenkin synkästi.

JYP on pelannut kotonaan kaksitoista kertaa ja vain kolmesti jyväskyläläiset ovat jääneet kokonaan täysin ilman ainuttakaan pistettä! JYPiä vastaan voittaminen Jyväskylässä on äärimmäisen hankalaa. Esimerkiksi Pelicansia vastaan JYP hallitsi tosissaan ottelua täydellisesti, mutta suomeksi sanottuna puoliksi onnella Pelicans pystyi nappaamaan pisteet mukaansa. Tällä hetkellä JYPin sekä Ässien tekemisen tasossa on selkeä ero JYPin eduksi, joten harva uskoo Ässien vierasvoittoon. Liiga on tälläkin kaudella äärimmäisen tasainen, mutta Ässien tilanne ei tällä hetkellä lupaile lainkaan hyvää jatkoa ajatellen. Ässien puolustus on vuotanut ja vuotanut vieraissa rajulla tavalla, joten JYP nostetaan ehdottomasti vetokupongille mukaan. Ässät on vieraissa varsinaisella peliajalla voittanut yhden kerran. Tänään ei tule toista kertaa.

Veikkaussivut | Tuomas