JYP - Blues 13.3.2014 | Tärkeä peli molemmille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Blues voittamaan JYPin ensimmäistä kertaa tällä kaudella?

Vihje lyhyesti

JYP ja Blues kohtaavat illalla erittäin tärkeässä ottelussa. JYP on Liigassa viidentenä ja voitolla joukkueella on mahdollisuudet saada kotietu pudotuspeleihin. Pahimmassa tapauksessa jyväskyläläiset voivat tippua vielä jopa ulos kuuden joukosta. Blues on JYPin takana sarjassa heti kuudentena ja joukkue haluaa säilyttää suoran pudotuspelipaikan. Espoolaisten takana Jokerit hengittävät jo niskaan ja joukkueet ovatkin tasapisteissä ennen päätöskierrosta.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa ja JYP on voittanut jokaisen kohtaamisen. Maaliero otteluista on jyväskyläläisten eduksi 12-4. JYPin otteet ovat ailahdelleet tällä kaudella poikkeuksellisen paljon. Parhaana päivänä joukkue voittaa kenet tahansa Liigassa, mutta hyviä otteita on seurannut tällä kaudella yleensä välitön notkahdus. Blues on onnistunut napsimaan viime kierroksilla tärkeitä pisteitä ja joukkue onkin tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. JYP on ollut espoolaisille hankala vastustaja ja kotijoukkue lähteekin otteluun ennakkosuosikkina. Viime kotipelissään Kärppiä vastaan JYP osoitti, että siltä löytyy edelleen potentiaalia kevättä ajatellen. HIFK murskasi JYPin viime kierroksella Helsingissä peräti 6-1, joten Blues saa tänään vastaan erittäin ärsytetyn kotijoukkueen. JYPin kotivoitolle tarjotaan hyvää kerrointa ja kauden aiemmat kohtaamiset ovat jo osoittaneet, että JYP pystyy Bluesin kaatamaan.

Vihje: JYP, kerroin 2.04 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Blues taistelee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta ja joukkue onkin onnistunut viime aikoina ottamaan tärkeitä voittoja. Seitsemästä viime ottelustaan joukkueella on kasassa peräti viisi voittoa. Tänäänkin Jyväskylästä olisi tartuttava mukaan pisteitä, mikäli joukkue haluaa säilyä kuuden joukossa. Blues löytyy tällä hetkellä Liigan kuntopuntarista sijalta neljä, joten helpolla jyväskyläläiset eivät kauden neljättä voittoaan espoolaisista tule saamaan.

JYP kärsi viime kierroksella rökäletappion HIFKin vieraana. Tätä edelsi kuitenkin kaksi tärkeää voittoa ja näissä otteluissa joukkueen tekeminen oli jo hyvällä tasolla. On erittäin vaikea ennustaa jyväskyläläisten päivän virettä, sillä peli on ailahdellut todella paljon. Seitsemästä viime ottelustaan joukkue on voittanut ainoastaan kolme. Voitolla JYP varmistaisi suoran pudotuspelipaikan.

Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat tällä hetkellä aivan eri suuntiin, mutta kauden aiempien kohtaamisten perusteella JYP onnistuu kyllä Bluesin kaatamaan, mikäli joukkueella sattuu hyvä päivä. Blues on sarjan heikoimpia vierasjoukkueita ja JYP näytti edellisessä kotipelissään Kärppiä vastaan, että se pystyy ainakin kotonaan hallitsemaan peliä myös sarjan kärkijoukkueita vastaan. Kotijoukkue haluaa varmasti osoittaa yleisölleen, että peli on kunnossa kevättä ajatellen. Kotivoitto on tänään hyvä valinta vetolapulle.

Vihje: JYP, kerroin 2.04 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti