JYP - Blues 15.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Bluesin alamäki Jyväskylässä?

JYP – Blues, merkki 1, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,60 | 4,50 | 4,50

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Jyväskylässä yhteen iskevät JYP sekä vieraaksi saapuva Espoon Blues. Tänään kaiken kaikkiaan pelataan viidellä pelipaikkakunnalla. Sarjataulukossa tällä hetkellä JYP on viidentenä, kun taas Blues on puolestaan viimeisenä. JYP on ehtinyt kolmesta viime ottelustaan voittamaan kaksi, vaikka edellisellä kierroksella JYP hävisi tiukan ottelun Porissa Ässiä vastaan 3-2 maalein. JYP on pelannut äärimmäisen vähämaalisia otteluita, mutta oikeastaan merkittävin asia on se, että JYPin puolustus on toiminut erinomaisesti. Kahdessa edellisessä kotiottelussa JYPille ollaan tehty yhteensä vain kaksi maalia.

Espoon Blues ui tällä hetkellä syvissä vesissä. Blues hävisi viimeksi Turussa TPS:n vieraana 3-2 maalein eikä Bluesilta voinut odottakaan peliesityksen mukaan mitään muuta tulosta. TPS hallitsi ottelua lähes täydellisesti mitä pidemmälle ottelua pelattiin. Blues aloitti ottelun kylläkin hyvin, mutta Blues itse pilasi pelinsä. TPS antoi Bluesille ottelun lopussakin mahdollisuuden nousta jopa tasoihin erittäin tyhmien jäähyjen ansiosta, mutta espoolaiset eivät siinä onnistuneet. Bluesilla on ollut merkittäviä ongelmia talouspuolella ja valitettavasti se näkyy myös itse tärkeimmässä asiassa eli jääkiekossa. Viidestä viime ottelusta Blues on onnistunut voittamaan vain yhden ja senkin vain sen takia, koska Jokerit eivät saaneet kiekkoa mistään maaliin.

Bluesilla ei kulje tällä hetkellä kaukalossa eikä kaukalon ulkopuolella. Tilanne on kaiken kaikkiaan äärimmäisen hankala. Bluesin ryhmästä puuttuvat ne oikeat maalintekijät, jotka tekisivät melkeinpä ottelusta toiseen niitä maaleja ja niitä tehoja, jotka kannattelisivat espoolaisryhmää pisteille hyvään tahtiin. JYP on kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa ja niin JYP tulee olemaan sitä tälläkin kerralla. JYP on ehdottomasti kotonaan selkeä suosikki jatkamaan vierasjoukkueen alamäkeä.

Veikkaussivut | Tuomas