Jyp - Blues 17.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/02/2011
Jaa tämä...

“Konemainen” Jyp kohtaa Bluesin Jyväskylässä.

 

Merkki 1, Kerroin 1.62 Expekt

Pelivihje:

Joukkueet suuntaavat torstain peliin erilaisista lähtökohdista, sillä JYP yrittää varmistaa runkosarjan voittoa, kun puolestaan Blues taistelee kiivaasti pudotuspelipaikoista. Torstain kamppailuun jyväskyläläiset lähtevät voitettuaan Jokerit vahvan esityksen päätteeksi tiistaina Jyväskylässä maalein 5-2. Blues lähtee puolestaan torstain otteluun nälkäisenä koettuaan kirvelevän tappion sarjassa niukasti ylempänä olevalle Lukolle Espoossa maalein 1-2.
JYP on ollut äärimmäisen vahva kotijoukkue, sillä jyväskyläläiset ovat hävinneet vasta kolme kotiottelua kuluneella kaudella. Jyväskylässä käytyjen kamppailujen saldoksi joukkue on kirjauttanut varsinaisella peliajalla 20 4 1 maalierolla 99-30. Blues on lukeutunut puolestaan sarjan heikoimpiin vierasjoukkueisiin. Espoolaisten vierasotteluiden saldo varsinaisella peliajalla on 4 7 12 maalierolla 52-73.

JYP on osoittanut olevansa toistaiseksi sarjan paras joukkue, sillä jyväskyläläiset ovat pelanneet mainiolla itsevarmuudella ja rutiinilla koko kauden lukuun ottamatta muutama viikko sitten kolmen pelin mittaista tappioputkea. Bluesin kausi on sujunut varsin tasaisesti. Joukkueen vahvuudet löytyvät erinomaisesta puolustuspelistä ja maalivahdista, mutta hyökkäyspelaamisessa espoolaisilla riittää parannettavaa kauden ratkaisupeleihin. Maalinteon suhteen Bluesille on enteiltävissä haastava iltapuhde tiistaina, sillä JYP on päästänyt selkeästi vähiten maaleja sarjan joukkueista.

Molemmat joukkueet puolustavat tarkasti, joten maalipaikat on syytä käyttää armotta eduksi. JYPin hyökkäystulivoima on kuitenkin sen verran laadukas, että hurrikaanilauma lähtee peliin ennakolta selkeänä suosikkina. JYP on napannut joukkueiden jokaisesta kauden kohtaamisesta täyden pistepotin, joten Expektin tarjoama kerroin 1.62 kotivoitolle vaikuttaa pelaamisen arvoiselta.

Lähde: urheilulehti.fi