jyp hifk liiga veikkaussivut

Keskiviikko 21.3.2018. Jyväskylässä JYP kurittaa HIFK:ta isännän ottein?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

JYP – HIFK klo 18:30 ke 21.3.2018

Ennakkoon kaikkein tasaisimmaksi povattu vääntö alkaa Jyväskylässä JYPin ja HIFK:n välillä. Meneekö peräti seitsemään matsiin vai ratkooko JYP tämän neljässä? CHL -mestarilla on alla kovia pelejä tältä kaudelta jo aika monta ja tätä kokemusta se pääsee hyödyntämään näissä peleissä.

Jyväskylä on IFK:lle melkoinen kauhukauppa, viimeksi stadilaiset ovat täällä voittaneet melkein pari vuotta sitten varsinaisella peliajalla. Melkoisen määrän käärmekeittoa saakin Ari-Pekka Selin syöttää pelaajille jos HIFK tästä heti ensimmäisestä pelistä kairaisi yllätysvoiton. JYPin ei tietenkään tarvitse voittaa kuin omat kotipelit, joten HIFK ei mene jatkoon ilman voittoa Jyväskylästä, se vaan on se fakta. Toki se olisi hyvä napata jo tässä ensimmäisessä pelissä, mutta kertoimet puoltavat JYPin voittoa.

Salmisen perheessä jo nakkikattila tulilla?

Ottaako JYP tuplan? Sitä varmasti monet vedonlyöjät kuiskivat ennen pudotuspelien varsinaista avausta. JYP ei kuitenkaan kuulu ehkä finaalisuosikkeihin, sillä TPS:ää ja Kärppiä Tapparan ohella sinne ollaan eniten viemässä. JYP voi kuitenkin yllättää kaikki ja raivata tiensä finaaleihin. Mutta ensin pitää kaataa HIFK neljä kertaa.

JYP – HIFK kertoimet ja vedonlyönti

Matsiin löytyy taas paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita ja kertoimia. Mitä tekee ex-hifkiläinen, Juuso Puustinen? Peli on sujunut lähes koko kauden erinomaisesti ja HIFK-kaudet ovat vain karu muisto. Puustisestakin on otettu nyt kaikki irti ja varmasti haluaa niitata entisen seuransa parilla maalilla per peli kanveesiin.

JYPillä on useita potentiaalisia onnistujia ja maalintekijäveikkaukseen voi laittaa puoli joukkuetta. HIFK:n maalivahtikaksikko on kuitenkin niin laadukas, että tuskin tässä nyt mitään rökäletappiota nähdä. JYPin maalivahtikaksikko on tällä kaudella jo kannukset ansainnut ja mahdollisuudet ovat vaikka mihin. Päivän kuntohan tässä voittajan ratkaisee taas tänäänkin ja betsaajien mielessä on vahvasti JYP-voitto. Sille saakin kertoimen 2.00 melkein joka kipakilla, joten sieltä tuplausrahat hanskaan jos uskot että JYP selvittää pudotuspeliavauksensa kunnialla. Ja miksei selvittäisi?

Nähdäänkö näin monta maalia? Mallia viime kevään pronssipelistä?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?