JYP - HPK 1. Ottelu 20.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Fyysinen preesens a.k.a. hauis!

Unibetin kertoimet otteluun

Unibet tarjoaa uusille pelaajille 100 € ensitalletusbonuksen >>>

Jyväskylässä alkaa tänään puolivälierien fyysisin ja vähämaalisin sarja. JYP ja HPK tuskin tarjoavat maali-iloitteluja kummankaan joukkueen fanien riemuksi, mutta väkivahvaa pleijarikiekkoa tullaan varmasti näkemään sitäkin enemmän.

JYP hävisi runkosarjan loppuun muutaman ottelun perättäin, mutta joukkueen ei siltikään tarvitse olla huolissaan tänään alkavien pleijareiden suhteen, sillä joukkueen pelaaminen näytti tappioista huolimatta erinomaiselta. Paremmalla viimeistelyllä JYP olisi tuulettanut runkosarjan voittoa. JYP on kärsinyt viime aikoina puolustuspään loukkaantumisista, sivussa ovat Olli Malmivaara, Mikko Viitanen ja Henri Auvinen. Herrojen poissaolo on iso miinus varsinkin maalineduspelaamisen suhteen. HPK on ollut aina vaarallinen vastus jyväskyläläisille ja oletettavaa onkin, että JYP pyrkii ns. ”tappamaan” sarjan heti ensimmäisessä ottelussa. Henkisen yliotteen saaminen vastustajasta on JYPin kannalta ensisijaisen tärkeää.

HPK:n kausi on mennyt jo nyt yli odotusten. Joukkueen piti taistella sijoista 9.-12. mutta niin vain joukkue hilasi itsensä lopulta kuuden joukkoon. Kerholle miellyttäviä uutisia oli myös se, että vastaan luistelee nimenomaan JYP, jota vastaan joukkue on aina suoriutunut vähintäänkin kohtalaisesti. HPK:n kannalta avainkysymys on: Riittääkö materiaalin leveys? Miten käy hämeenlinnalaisten, jos JYPin Miika Lahti ja muut työjyyrät onnistuvat pimentämään Ville Viitaluoman johtaman ykkösen? Luotto omiin on HPK:n kopissa varmasti suuri, mutta kylmä fakta kuitenkin on, että tähän sarjaan joukkue lähtee altavastaajan asemasta.

JYP vie rutinoituneempana pleijarijoukkueena ottelun ja koko sarjan.

Veikkaussivut | Oskari