JYP - HPK 3. Ottelu 23.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pitääkö kotietu?

Tiukka vääntö luvassa, mut JYPin kotietu pitää Hippoksen hornankattilassa.

Betssonilta supporttia JYPin suuntaan! Uusille pelaajille huntti kouraan! >>>

JYP oli edellisessä ottelussa todellisissa vaikeuksissa. Hyökkäyspäässä räiskittiin plekseihin ja omista ei meinattu päästä pois. HPK sen sijaan pelasi erittäin fiksun pelin ja riisui JYPin aseista täysin.

JYPin pitää ehdottomasti parantaa peliään edellisestä kamppailusta. Joukkue ei ollut valmis Kerhon alkurynnistykseen vaikka varmasti oli tiedossa, että hämeenlinnalaiset tulevat alussa erittäin kovaa. JYPin avauspelaaminen oli tasoa: Karmea ja tämä näkyi lukuisina harhasyöttöinä. JYPin onneksi ratkaisijarintama on melko laaja. Kerho on onnistunut pimentämään Perrinin ketjun täysin, mutta takaa ovat nousseet muut ketjut paikkaamaan maalinteko-ongelmissa.

Kerho oli hyvä edellisessä ottelussa, jos hämeenlinnalaiset pystyvät pitämään saman tekemisen myös Jyväskylässä tulee JYP olemaan vaikeuksissa. Kerho koki illan otteluun kovan menetyksen, kun Ville Viitaluoma joutuu olemaan sivussa illan ottelusta. Kerhon onneksi pleijareihin paluun tehnyt Tuomas Vänttinen on ollut erinomaisessa iskussa. Mies torjuu ottelussa lähemmäs kymmenkunta maalipaikkaa syöksymällä kiekon eteen ja iskee samalla itse häkin vastustajan verkkoon.

Tasainen vääntö luvassa jälleen kerran. JYP vie kotiedun turvin.

Veikkaussivut | Oskari