JYP - HPK 5.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

JYP metsästämään jatkoa voittoputkelleen HPK:n isäntänä.

JYP – HPK, merkki 1, kerroin 1,70 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,70 | 4,10 | 4,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Hämeenlinnasta saapuva HPK yrittää pysäyttää JYPin vahvan vireen. Sarjataulukossa JYP on tällä hetkellä kolmantena, kun taas HPK löytyy kahdeksan sijaa alempaa. JYP on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisellä kierroksella JYP suorastaan murskasi Lukon Raumaalla 0-3 maalein. Kahteen edelliseen otteluun JYPille ollaan tehty vain kaksi maalia, joten tiukasti puolustava jyväskyläläisseura tulee olemaan tänäänkin vaikea pala purtavaksi hämeenlinnalaisryhmälle – etenkin, koska vieraissa HPK on ollut surkea. HPK ei ole varsinaisella peliajalla vieraissa saalistanut kuin kaksi voittoa.

JYPiä vastaan maalinteko on äärimmäisen vaikeaa, sillä etenkin viime kierrosten aikana JYPin valmennus voi olla erittäin tyytyväinen siihen, kuinka jyväskyläläiset ovat pystyneet nimenomaan johtoasemassa puolustamaan johtoaan vakuuttavalla tavalla. Sami Rajaniemi oli tietenkin Raumaalla pelatessa ottelussa erinomainen, mutta koko joukkueelle on annettava edellisestä ottelusta kiitosta muutenkin. JYP on viiteen edelliseen kotiotteluun vain yhdessä jäänyt kokonaan pisteittä, joten se kertoo siitä, että jyväskyläläisseuraa voidaan pitää erinomaisena kotijoukkueena. JYP on kaiken kaikkiaan napannut kolme voittoa kotonaan putkeen ja esimerkiksi viimeksi Pelicansia vastaan JYP hallitsi kenttätapahtumia oikeastaan hyvin pitkälti täydellisesti.

HPK pelasi viimeksi KalPaa vastaan etenkin ottelun alussa hyvin, sillä hämeenlinnalaisseura hallitsi kenttätapahtumia. HPK voitti KalPan 2-1 maalein, mutta kaiken kaikkiaan viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet vierasjoukkueelle vain yhden voiton. HPK pelasi kylläkin KalPaa vastaan suhteellisen tasapainoisen ottelun läpi 60 minuuttia ja se itseasiassa onkin melko uutta vierasjoukkueelle tämän kauden osalta. Jatkoa ajatellen se lupaa toki HPK:lle hyvää, mutta tässä ottelussa on kuitenkin vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on JYP. Oikeastaan pelin jokaisella osa-alueella JYP on tällä hetkellä hämeenlinnalaisseuraa edellä. Tavallaan JYP haluaa varmasti myös tämän voiton omistaa Jari Jääskeläiselle, sillä JYPin ikitaistelijan ura päättyi polvivammaan. Erittäin kurjaa kuultavaa. Kotivoitto on joka tapauksessa kierroksen kenties varmin kohde.

Veikkaussivut | Tuomas