JYP - Ilves 1.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/01/2013
Jaa tämä...

Sarjakakkonen kohtaa sarjajumbon – Ilvesmuhennosta tarjolla Jyväskylässä.

JYP -1,5 – Ilves, Kerroin 1.67 Bet365

 

PÄIVÄN VETO

Illan SM-liigakierroksella pelataan kaksi ottelua, JYP – Ilves sekä HPK – Pelicans. Möyhentääkö JYP tänään Tampereen Ilveksen? 1,67 kerroin Jypin voitolle Ilveksestä vähintään kahdella maalilla. Lappu tehty Bet365:lla, joka tarjoaa uusille asiakkaille 100 € talletusbonuksen.

Saat 100 € talletusbonuksen Bet365:lle vain TÄSTÄ >>

Jyväskylän perjantai-illassa ottavat yhteen JYP ja Ilves. Ipa on jo varma karsija tällä kaudella ja JYP on edelleen mukana taistelemassa runkosarjan voitosta. Ennakkoasetelmat ovat varsin selvät.

JYP on erinomaisessa kevätvireessä. Joukkue on onnistunut venyttämään pisteputkensa jo 12 ottelun mittaiseksi ja viime aikoina joukkue on osoittanut erityisesti sen, että se pystyy kääntämään tiukatkin ottelut lopulta edukseen, joka on kevättä ajatellen erinomainen merkki jyväskyläläiselle kiekkokansalle. JYP on kouliintunut viime vuosina organisaatioksi, jossa osataan voittaa. Kauteen lähdettäessä tilanne oli vaikea suuren vaihtuvuuden vuoksi, mutta kevään korvilla tuttu tylyys on palannut Hurrikaanin otteisiin. JYP on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista, kun Jari Jääskeläinen, Olli Malmivaara ja Matias Myttynen ovat liittyneet Petr Hubacekin seuraksi vemppaosastoon. Keski-Suomen traktorin onneksi nuoriso-osasto on noussut komella tavalla paikkaamaan näitä menetyksiä. Markus Nenonen, Mikko Salmio ja Samu Markkula ovat kaikki esiintyneet edukseen.

Ilves saapuu Jyväskylään melko lohduttomassa tilanteessa. Kuudesta edellisestä ottelusta on saldona kuusi suoraa tappiota ja maalierokaan ei tamperelaisia imartele, omissa on soinut 23 kertaa ja vastustajan verkko on heilunut vain 7 kertaa. Tätä taustaa vasten joukkue tulee olemaan melkoisissa ongelmissa JYPin tiiviin puolustuksen ja laajan ratkaisijarintaman kanssa. Ipan iskunpaikka löytyykin paineettomuudesta ja totaalisesta altavastaajan asemasta. Joukkue voi lähteä jokaiseen jäljellä olevaan runkosarjan otteluun tekemään kaikkensa, eikä sarjataulukkoa tarvitse kopissa juuri vilkuilla. Ilveksestä positiivisesti on esiintynyt nuori Valtteri Järviluoma, joka on ollut erittäin pirteällä jalalla liikenteessä aina, kun on kentälle päässyt.

Jos ei ihmeitä tapahdu, niin Ilves poistuu Synergia Areenalta 7. suora tappio niskassaan. Lappuun JYPin kahden tai useamman maalin voitto.

Veikkaussivut | Oskari