JYP - Ilves 17.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Onko Ilves pelkkä välipala JYPille?

JYP – Ilves, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,60 | 4,40 | 4,30 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Jyväskylässä yhteen iskevät JYP sekä vieraaksi saapuva Tampereen Ilves. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden kolmas ottelu. JYP on tähän mennessä hävinnyt Jyväskylässä 2-3 maalein Kärppiä vastaan sekä puolestaan voittanut vieraissa KalPan 1-2 maalein. JYP on pelannut kaksi äärimmäisen tasaista kohtaamista, ihan yhtä hyvin JYP olisi voinut voittaa myös Kärpät kotonaan. Tässä ottelussa on joka tapauksessa vain yksi suuri suosikki, sillä Ilvekseltä loukkaantui Tapparaa vastaan muutama tärkeä puolustaja ja on vielä muutenkin epäselvää, että minkälaisen kokoonpanon Ilves tulee tänään jäälle saamaan. Ilveshän pelasi Tapparaa vastaan jopa kolmella puolustajalla, mutta kaiken kaikkiaan Ilveksen alkukausi voidaan laskea positiiviseksi.

JYPille on varmasti erittäin tärkeää saada tänään hyvä peliesitys alle ja sitä kautta voitto, sillä JYPin peli on ollut kahdessa aikaisemmassa ottelussa jonkin verran hermostunutta. Tietenkin asia on näin jokaisella joukkueella, sillä jonkinlaista jännitystä on varmasti ollut myös huomattavissa jyväskyläläisten peliesityksissä. Kuitenkin venyminen Kärppiä vastaan kohtalaisen mukavaan tulokseen kertoo siitä, että JYP on tälläkin kaudella Jyväskylässä äärimmäisen vaikeasti voitettavissa.

JYP on ollut painajainen Ilvekselle vastustajana, sillä viime kaudellahan Ilves ei viidestä keskinäisestä kohtaamisesta onnistunut voittamaan ainuttakaan! Lähtökohtaisesti Ilveksen ongelmat puolustajien määrässä saattaa tänäänkin johtaa siihen, että JYP tulee kotiyleisönsä edessä voiton nappaamaan. Laitetaan JYP mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas