Jyp - Jokerit 15.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 15/02/2011
Jaa tämä...

Jyp – Jokerit 11.4 klo 18.30

 

Merkki: 1, Kerroin 1,70 Betsson

JYP on ollut äärimmäisen vahva kotijoukkue, sillä jyväskyläläiset ovat hävinneet vasta kolme kotiottelua kuluneella kaudella. Jyväskylässä käytyjen kamppailuiden saldoksi joukkue on kirjauttanut varsinaisella peliajalla 19 4 1 maalierolla 94-29. Jokerit on ollut kuitenkin vahva vierasjoukkue, sillä helsinkiläiset ovat kirjauttaneet vieraspeleistä varsinaisella peliajalla saldon 8 8 10 maalierolla 59-68.
JYP ei ollut parhaassa mahdollisessa vireessä maaottelutaukoa edeltäneissä peleissä, sillä sarjajohtaja nappasi ainoastaan yhden voiton ja yhden tasapelin myötä kolme pistettä neljästä viimeisimmästä pelistä. Jokereiden viimeisten pelin tulokset ovat olleet puolestaan positiivisia, sillä helsinkiläiset ovat keränneet kuudesta viimeisimmästä pelistä neljän voiton myötä 12 pistettä mahdollisesta 18 pisteestä.
Materiaalilta joukkueet kuuluvat sarjan parhaimmistoon, mutta JYPin huikea varmuus tasaisten kamppailujen voittamiseksi on ensiluokkaista. Jyväskyläläisten tiivis puolustuspelaaminen ei enteile vierasjoukkueelle helppoa iltaa maalinteon suhteen. JYPin ja Jokereiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia, sillä kamppailujen voitto on kirjattu voittavalle joukkueelle joka kerta yhden maalin erolla. Molemmat joukkueet puolustavat hyvin, joten tiistain pelissä ei ole odotettavissa suuria maalikarkeloita tehokkaista hyökkäyskalustoista huolimatta. Kotiyleisön tuella pelaavan JYPin niukkamaalinen voitto vaikuttaa ennakolta houkuttelevimmalta pelivalinnalta.

Lähde: urheilulehti.fi