JYP - Jokerit 21.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko JYPin vahva alkukausi Jokereiden isäntänä?

JYP – Jokerit, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
JYP – Jokerit, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,08 | 4,15 | 2,80 

 

 

Jääkiekon Liigan kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Jyväskylässä JYPin kohdatessa vieraaksi saapuvan Helsingin Jokerit. JYP pelasi edellisen ottelunsa eilen voittamalla Bluesin 1-4 maalein. JYP sai otteluun erinomaisen aloituksen, mutta toisaalta on todettava, että Bluesin puolustus oli Lars Voldenin johdolla täysin ulkona. Jokerit on vastustajana sinänsä jo täysin erilainen, sillä Jokereiden puolustus on Liigan laadukkainta ja toisekseen Jokereita vastaan joukkue kuin joukkue ei tule saamaan ottelua kohden montaakaan laadukasta maalintekopaikkaa. Jokerit on tällä kaudella maalivahtiosiota myöten Liigan parhaimmistoa, joten JYPillekään maalinteko tuskin tulee tässä ottelussa helppoa olemaan – vaikkakin JYP ei ole vielä tällä kaudella jäänyt kertaakaan kokonaan pisteittä.

Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä pelanneet neljä kamppailua ja itseasiassa niin JYPin pelit kuin myös Jokereiden pelit ovat olleet toistaiseksi erittäin vähämaalisia. Kumpikin joukkue on pelannut kolmesti ottelun joukkuetta kohden niin, että ollaan jääty alle vaadittuun 5,5 maalimäärään. Jokerithan on ollut maalinteon kanssa selkeästi esimerkiksi JYPiä jäljessä, sillä helsinkiläisryhmä on onnistunut varsinaisella peliajalla toistaiseksi tekemään vain seitsemän maalia. Viimeksihän Jokerit jäi kahteen maaliin ja vieläpä kotonaan kamppailussa Kärppiä vastaan.

JYPillä on ottelu alla eiliseltä, joten sinänsä Jokereiden tilanne ei vaikuta etukäteen ajateltuna voitonkaan suhteen mahdottomalta. Tiedossa tulee olemaan joka tapauksessa erittäin tasainen sekä kaiken järjen mukaan vähämaalinen kohtaaminen. Lähtökohtaisesti alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat järkeviä valintoja mukaan vetokupongille. Hyvinkin tiedossa voi olla maalin erotuksella oleva kamppailu.

Veikkaussivut | Tuomas