JYP - Jokerit 9.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/09/2013
Jaa tämä...

Panoksena runkosarjan voitto.

Betssonilla kovin kerroin JYPin voitolle, joten ”klik” siihen kohtaan.

Pelaa JYPin voittoa Betssonilla tästä, uusille asiakkaille 100€:n bonari! >>>

Jyväskylän illassa pelataa runkosarjan voitosta. Voitolla Jokerit varmistaisivat voiton, mutta mikäli JYP nappaa kolme pistettä Hippoksen hornankattilassa, niin jyväskyläläisten teoreettiset mahdollisuudet runkosarjan voittoon säilyvät vielä elossa.

JYP on hävinnyt kaksi edellistä kamppailua pitkän pisteputkensa jälkeen. Ensimmäinen meni täysin joukkueen omaan lepsuiluun ensimmäisessä erässä HIFK:ta vastaan. Joukkue ei ollut valmis ja se näkyi tulostaululla. Edellisessä kamppailussa nähtiin taas tuttu taisteleva Hurrikaanilauma, mutta Ässien Antti Raanta piti huolen siitä, että JYP ei ollut se joukkue, joka katkaisee porilaisten huiman lennon. JYP saa todennäköisesti tänään takaisin kokoonpanoon jo melko pitkään sivussa olleen Petr Hubacekin, jonka paluu antaa varmasti lisää virtaa joukkueen otteisiin. JYPin kuitenkin vaarallisin kaksikko tällä hetkellä on ehdottomasti Eric PerrinRamzi Abid, jotka ovat nakuttaneet kovia tehoja illasta toiseen. Näistä herroista erityisesti Abidia en suosittelisi päästämään tänään häärimään Eero Kilpeläisen maalin eteen.

Sarjakärki Jokerit voi tänään varmistaa joukkueelle runkosarjan voiton piiiiiitkän tauon jälkeen. Tämä varmasti antaa lisäpotkun joukkueelle Jyväskylän illassa. Jokeritkin saa tänään helpotusta kokoonpanoon palaavien muodossa, kun Markus Nordlund pääsee jälleen tositoimiin pelikieltonsa jälkeen. Myös Jeremy Dehner on todennäköisesti taas pelikunnossa. Puolustukseen helsinkiläiset tänään tuskin olisivat muutenkaan kaatuneet, mutta näiden herrojen paluu on Jokereille erittäin merkittävä lisäys pudotuspelejä ajatellen.

Erittäin tiukka kamppailu luvassa Synergia Areenalla. Uskon kuitenkin JYPin kääntävän ottelun kotikaukalon turvin maalin marginaalilla.

Veikkaussivut | Oskari