JYP - KalPa 12.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Siipirikkojen kohtaamisessa KalPa matkustaa Jyväskylään.

JYP – KalPa, merkki 2, kerroin 4,25 Expekt
JYP – KalPa ML, merkki 2, kerroin 3,00 Bet365

Expektin kertoimet otteluun 1,65 | 4,15 | 4,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua, illan tv-kamppailussa Jyväskylässä yhteen iskevät JYP sekä Kuopiosta vieraaksi saapuva KalPa. Sarjataulukossa JYP on tällä hetkellä viidentenä, kun taas KalPa löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta. KalPa on kuitenkin edellisten kierroksien aikana piristynyt huomattavasti. KalPa on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton, mutta on syytä ottaa huomioon, että KalPa oli viimeksi tulikuuman HIFK:n vieraana erittäin lähellä voittoa. KalPan pelaamisessa on ollut paljon hyviä asioita, vaikka tiukat ottelut ovat kääntyneet kovalla prosentilla edelleen vierasjoukkuetta vastaan.

JYPin tilanne ottelun alla on suhteellisen outo, sillä kotijoukkueella on alla kotitappio HPK:ta vastaan 0-3 numeroin sekä Lappeenrannassa kärsitty murskatappio SaiPalle 5-1 lukemin! Kahteen edelliseen otteluun JYPille ollaan siispä tehty vaatimattomasti kahdeksan maalia. JYPin valmennus myönsi Lappeenrannan pelin jälkeen täysin suoraan, että jyväskyläläisjoukkue teki aivan liikaa henkilökohtaisia virheitä. Mistä se kertoo? Yksi selkeä syy on tietenkin siinä, että JYPillä on KalPan tavoin suuria loukkaantumisongelmia. Sivussa JYPiltä tästäkin ottelusta ovat esimerkiksi Jyrki Välivaara, Mikko Kalteva, Anssi Löfman, Yohann Auvitu, Jani Tuppurainen sekä Mikko Viitanen.

KalPalle edellinen tappio HIFK:n vieraana oli varmasti erittäin raskas, vaikka yhden pisteen KalPa tuosta ottelusta mukaansa saikin. KalPalla on useita huipputaitavia nuoria pelaajia ja tässäkin ottelussa heidän panostaan vierasjoukkue tarvitsee, sillä kuopiolaisryhmä kärsii JYPin tavoin suurista kokoonpano-ongelmista. KalPalta sivussa tästä ottelusta ovat esimerkiksi Antti Halonen, Sami Kapanen, Ossi Saarinen, Jyri Junnila sekä Luke Pither. Hieno asia KalPan kannalta on kuitenkin se, että Rastislav Pavlikovsky on jälleen vierasjoukkueen käytettävissä. Joonas Komulainen matkusti myös Oulusta paikkaamaan kuopiolaisten kokoonpano-ongelmia. KalPa on viidestä edellisestä vierasottelustaan vain kahdessa jäänyt kokonaan pisteittä, joten paljon oikeita asioita vierasjoukkue on viime aikoina tehnyt. Näin selkeäksi ennakkosuosikiksi JYPiä ei yksinkertaisesti pysty asettamaan.

Veikkaussivut | Tuomas