jyp, kärpät, veikkaussivut, liiga

Tiistai 13.2. ja JYP - Kärpät. Valmistautuuko vierasjoukkue jo pudotuspeleihin? Betsaa ja voita!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 24/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Liigassa Kärpät on käytännössä jo voittanut Liigan runkosarjan, JYP hakee vielä parannusta omalle sijoitukselleen. Himmaako Kärpät kaasua jo tässä ottelussa ja alkaa keskittyä runkosarjan voittajana tuleviin pudotuspeleihin? Tärkeitä ukkoja on olympialaisissa mukana joten betsejä voisi pudotella JYPille.

Tuore CHL mestari onkin ottelun selkeä suosikki, mitä tulee Unibetin pitkävetokertoimiin. 2.05 – 4.10 – 3.10 kertoimilla on helppo betsata Kärppiä vastaan, Kukkos-Lassen ja muutaman muun pelurin pelatessa jo olympialätkää. JYPin paluu CHL-finaalin jälkeen arkeen oli karu, Ilves vei pinnat juhlahuuruja puhkuneesta JYPistä. JYP nappasi back to normal vaiheen päälle heti seuraavana päivänä ja vei Ilvestä lukemin 5-1.

JYPin omaa otteluennakkoa:

Kärpät hävisi kärkiottelun TPS:lle helmikuun alussa rankkareilla 2-1, sen jälkeen se on kurittanut Sportia ja Jukureita ja jatkanut jo ties kuinka pitkää pisteputkea. Putki on pitkä, sillä Kärpät on jäänyt viimeksi ilman pistettä torstaina 28.12. jolloin Tappara kävi hakemassa Oulusta pisteet varsinaisella peliajalla lukemin 2-3. JYP voi olla hieman väsynyt CHL-pelien takia, mutta jos joku väittää että CHL voitto ei tuonut positiivista buustia, niin sitä voi miettiä uudelleen.

Unibet kertoimet otteluun JYP – Kärpät

Unibet pitkäveto kertoimet peliin ovat 2.05 – 4.10 – 3.10 ja JYPiä pidetään ottelun ennakkosuosikkina. Iso kysymys on se, että onko tämä nyt se ottelu, jossa se Kärppien pisteputki poikkeaa, pisteet olisi JYPille todella tärkeät jatkokauden ja runkosarjan loppusijoituksen kannalta.

JYP on voittanut kolme viimeistä kohtaamista Jyväskylässä, sitä ennen kolme edellistä meni Kärpille. Ja puolestaan sitä ennen kolme edellistä meni JYPille. Tuon sapluunan mukaan olisi Kärppien vuoro voittaa…

Pienin tulosvetokerroin on lukemille 2-2, tätä voisi povata ihan 10 viimeisen pelin perusteella. Niissä maalit ovat 26-25, joten 2,3 ja 2,3 voisivat olla ottelun tulosvedon lähtökohdat. Maalintekijävetoon Puustinen (2.55), Suomela (3.40) ja vierailta Bertrand (3.10) ja Leskinen (3.95). Kyllä näistä joku osuu?

Vuosi sitten kävi näin:

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

iwobi
Arsenal - West Ham 22.4.2018, Arsenal valmistautuu torstain ottel...

Arsenal pelaa torstaina Eurooppa-liigan välierän Atletico Madridia vastaan. Arsene Wenger jo totesi, että Eurooppa-liiga on loppukauden ykköstavoite.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Maanantai 23.4.2018 Tappara - Kärpät - joko sarja menee poikki?...

Kärpät on napannut jo kolme voittoa, mutta Tappara ei ole luovuttanut. Tästä on pakko alkaa ihmenousu?

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

Aikaisemmat otteluennakot