jyp, kärpät, veikkaussivut, liiga

Tiistai 13.2. ja JYP - Kärpät. Valmistautuuko vierasjoukkue jo pudotuspeleihin? Betsaa ja voita!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Liigassa Kärpät on käytännössä jo voittanut Liigan runkosarjan, JYP hakee vielä parannusta omalle sijoitukselleen. Himmaako Kärpät kaasua jo tässä ottelussa ja alkaa keskittyä runkosarjan voittajana tuleviin pudotuspeleihin? Tärkeitä ukkoja on olympialaisissa mukana joten betsejä voisi pudotella JYPille.

Tuore CHL mestari onkin ottelun selkeä suosikki, mitä tulee Unibetin pitkävetokertoimiin. 2.05 – 4.10 – 3.10 kertoimilla on helppo betsata Kärppiä vastaan, Kukkos-Lassen ja muutaman muun pelurin pelatessa jo olympialätkää. JYPin paluu CHL-finaalin jälkeen arkeen oli karu, Ilves vei pinnat juhlahuuruja puhkuneesta JYPistä. JYP nappasi back to normal vaiheen päälle heti seuraavana päivänä ja vei Ilvestä lukemin 5-1.

JYPin omaa otteluennakkoa:

Kärpät hävisi kärkiottelun TPS:lle helmikuun alussa rankkareilla 2-1, sen jälkeen se on kurittanut Sportia ja Jukureita ja jatkanut jo ties kuinka pitkää pisteputkea. Putki on pitkä, sillä Kärpät on jäänyt viimeksi ilman pistettä torstaina 28.12. jolloin Tappara kävi hakemassa Oulusta pisteet varsinaisella peliajalla lukemin 2-3. JYP voi olla hieman väsynyt CHL-pelien takia, mutta jos joku väittää että CHL voitto ei tuonut positiivista buustia, niin sitä voi miettiä uudelleen.

Unibet kertoimet otteluun JYP – Kärpät

Unibet pitkäveto kertoimet peliin ovat 2.05 – 4.10 – 3.10 ja JYPiä pidetään ottelun ennakkosuosikkina. Iso kysymys on se, että onko tämä nyt se ottelu, jossa se Kärppien pisteputki poikkeaa, pisteet olisi JYPille todella tärkeät jatkokauden ja runkosarjan loppusijoituksen kannalta.

JYP on voittanut kolme viimeistä kohtaamista Jyväskylässä, sitä ennen kolme edellistä meni Kärpille. Ja puolestaan sitä ennen kolme edellistä meni JYPille. Tuon sapluunan mukaan olisi Kärppien vuoro voittaa…

Pienin tulosvetokerroin on lukemille 2-2, tätä voisi povata ihan 10 viimeisen pelin perusteella. Niissä maalit ovat 26-25, joten 2,3 ja 2,3 voisivat olla ottelun tulosvedon lähtökohdat. Maalintekijävetoon Puustinen (2.55), Suomela (3.40) ja vierailta Bertrand (3.10) ja Leskinen (3.95). Kyllä näistä joku osuu?

Vuosi sitten kävi näin:

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

suomi-korea-olympialaiset-jääkiekko
Tiistaina Suomi voittaa Korean. Isosti vai niukasti? Betsaa ja vo...

Voittaja tästä ottelusta Kanadaa vastaan, mitä laitetaan tulosvetoon?

chelsea-barcelona-veikkaussivut-mestarien-liiga
Tiistai 20.2. Mestarien liigassa huippupeli Chelsea - Barcelona!

Barcelona on ottelun suosikki, mutta matsi tuoksuu tasapelille. Miten mahtaa käydä?

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

sevilla-manchester-united-mestarien-liiga-veikkaussivut
Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Be...

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

Aikaisemmat otteluennakot