JYP - Lukko 28.11.2014 | Kuuma kamppailu tiedossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jyväskylässä on tänään odotettavissa hieno kiekkoilta.

JYPin ja Lukon väliseltä kamppailulta on lupa odottaa paljon. Kotijoukkue majailee Liigassa toisena, kun taas Lukko on neljäntenä vain pisteen JYPin perässä. Lukko vei kauden avauskohtaamisen nimiinsä Raumalla lukemin 3-1. Odotettavissa on jälleen tiukka vääntö kahden kovan joukkueen välillä.

JYPin sarjasijoitusta voidaan pitää jopa pienenä yllätyksenä, sillä ennen kauden alkua joukkueen ei odotettu keikkuvan sarjan kärjessä. Paljon parjattu Marko Virtanen on kuitenkin saanut joukkueen huikeaan iskuun. JYP on sarjan paras kotijoukkue, joten se lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Lukolla on tänään hyvät saumat ottaa jopa ensimmäisenä joukkueena Hippokselta vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

Lukossa tiedetään JYPin metkut, sillä päävalmentaja Risto Dufvan ohella Lukko.paidassa viilettää monta entistä JYPin pelaajaa. Suurin mielenkiinto kohdistuu tänään Jonne Virtaseen, joka palaa Hippokselle tällä kertaa vastustajan paidassa.

Lukko on ollut JYPille viime aikoina hankala vastustaja, sillä raumalaiset osaavat pelata hyvin jyväskyläläisten pelitapaa vastaan. Lukko on viime aikoina pelannut hieman heikommin, mutta viime kierroksella se katkaisi tappioputkensa KalPan kustannuksella.

Mielestäni kotivoitto ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Ratkaisua saatetaan hyvinkin hakea tänään varsinaisen peliajan jälkeen. 

Vihje: X2, kerroin 1,88 Nordicbet 

 

Veikkaussivut | Antti