JYP - Pelicans 29.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Palaako JYP takaisin voittojen pariin lahtelaisten kustannuksella?

JYP – Pelicans, merkki 2, kerroin
JYP – Pelicans ML, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,70 | 4,25 | 4,10

 

 

Sarjataulukossa sijalla neljä oleva JYP isännöi jääkiekon Liigan ottelussa Lahdesta vieraaksi saapuvaa Pelicansia. Lahtelaisryhmä on sarjataulukossa tällä hetkellä viidentenä. Tiedossa on ehdottomasti tasaisempi kohtaaminen kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. JYP on palaamassa takaisin Jyväskylään vieraskiertueeltaan, mutta ainuttakaan pistettä JYP ei saalistanut Tapparaa vastaan eikä HIFK:n vieraana. JYP on siispä tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Kahteen edelliseen otteluun JYPille ollaan tehty peräti seitsemän maalia ja se onkin jossain määrin kotijoukkueen kannalta erittäin huolestuttavaa.

Pelicans on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut kaksi voittoa, mutta lahtelaisryhmä reagoi tilanteeseen nopeasti. Pavel Rosan sopimuksesta ilmoitettiin eilen ja tsekkiläinen tuleekin parhaimmillaan olemaan lahtelaisille erittäin merkittävä vahvistus. Pavel Rosa ei tule vielä tässä ottelussa pelaamaan ja toisekseen lahtelaisilla on muutenkin edelleen loukkaantumisongelmia. Sentään Vili Sopanen saattaa tehdä paluun takaisin kokoonpanoon ja se olisikin vierasjoukkueelle erittäin suuri asia. Pelicans taisteli viimeksi kotonaan Kärppiä vastaan erinomaisesti häviten lopulta Kärppien huikean tehohetken päätteeksi ja varsinkin Jere Myllyniemi oli lahtelaisten maalilla fantastinen. Jere Myllyniemi on pelannut valtavia määriä otteluita lahtelaisten maalilla, mutta on todettava, että itseasiassa viimekin kerralla Jyväskylässä entinen SaiPan maalivahti lähes yksin ryösti pisteet lahtelaisten pistepussiin.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin Jyväskylässä vain joitain viikkoja sitten ja silloinhan Pelicans nappasi täydet pisteet 1-3 maalein. Pelicans on ollut muutenkin JYPille erittäin vaikea vastustaja, sillä kaksi edellistä kohtaamista ovat menneet lahtelaisille. Kerroinasettelu on tälläkin kerralla liikaa JYPin suuntaan. JYPin alakerta on muutamassa edellisessä ottelussa rakoillut yllättävänkin pahasti. Tapparaa vastaan JYP sortui täydellisesti johdettuaan ottelua kahdella maalilla. Liiga on niin tasainen, että yli neljän kertoimet eivät voi olla mitään muuta kuin ylikertoimia. Pelicansin sairaslistan pituus on vielä syytä tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä, mutta näin jyrkäksi suosikiksi kotijoukkuetta ei pysty asettamaan. Pelicans ansaitsee tulla vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas