JYP pestasi kokeneen Liiga-pakin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2014
Jaa tämä...

JYP hankki takalinjoilleen rutkasti kokemusta.

JYP tiedotti perjantaina hankineensa rivistöönsä joukkueen väreissä aiemminkin nähdyn Marko Kauppisen. 35-vuotias puolustaja kiekkoili alkukauden Ruotsin pääsarjajoukkue MoDo:ssa, mutta palasi vastikään Suomen kamaralle henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Kauppinen pelasi JYPin paidassa Liiga-uransa ensimmäiset kaudet 1990-luvun lopulla. Hänen uusi sopimuksensa kattaa koko 2014-15 -kauden, mutta sisältää samalla vuoden loppuun kestävän try out -jakson.

[ Veikkaushuone tarjoaa mahdollisuuden kokeilla vedonlyöntiä riskittömästi! Käy nappaamassa Veikkaushuoneelle 10€ riskitön veto tästä linkistä! ]

– Olen enemmän kuin innoissani, kun pääsen pelaamaan taas JYPiin, jossa liigaurani alkoi, Kauppinen kommentoi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

– Markolla on erittäin vahva motivaatio pelata meillä. Kauppisen kokemus ja persoona ovat meille arvokkaita tilanteessa, jossa olemme ajamassa paljon nuoria pelaajiamme osaksi JYPin liigarunkoa. Se onnistuu, kun meillä on riittävästi oikeanlaisia kokeneita pelaajia auttamassa ja antamassa ammattilaismallia nuorille pelaajillemme. Silloin nuorten sisäänajo ja voittavana joukkueena toimiminen on mahdollista yhdistää niin Liigan kuin CHL:n tasolla, kuvaili puolestaan JYPin pelaajakoordinaattori Jukka Holtari.

Kauppinen on pelannut urallaan peräti 784 Liiga-ottelua ja hän on edustanut JYPin lisäksi myös Jokereita, TPS:ää, Tapparaa ja KalPaa.

Parhaalla Liiga-kaudellaan Kauppinen on naputellut 56 runkosarjaotelussa yhteistehot 9+19=28. Tämä tapahtui kaudella 2007-08.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut