JYP - SaiPa 14.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

SaiPa matkustaa tv-kamppailussa Jyväskylään.

JYP – SaiPa, merkki 1, kerroin 1,80 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,15 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Jyväskylässä yhteen iskevät JYP sekä Lappeenrannasta vieraaksi saapuva SaiPa. Tämä kohtaaminen tullaan näyttämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Sarjataulukossa JYP sekä SaiPa ovat peräkkäisillä sijoituksilla heti kärjen takana. SaiPa on kaksikosta pykälää korkeammalla, mutta vain pisteen enemmän kotijoukkuetta keränneenä. SaiPan tilanne siitä huolimatta tämän ottelun alla vaikuttaa todella huonolta. Viiteen edelliseen otteluun lappeenrantalaiset ovat varsinaisella peliajalla saalistaneet vain yhden voiton. JYP tunnetaan normaalisti erinomaisena kotijoukkueena, joten tiukkaan paikkaan SaiPa tulee tänään joutumaan. SaiPa hävisi edellisellä kierroksella Tapparalle peräti 0-4 numeroin, mutta ensimmäinen kerta se ei ollut, kun lappeenrantalaiset ovat kotonaan olleet yllättävän vaisuja. Oikeastaan Joulun jälkeen SaiPa on alkanut palaamaan takaisin maanpinnalle huikean alkukauden jälkeen.

JYP lähtee tähän otteluun tuloksellisesti erinomaisesta tilanteesta – kotijoukkue on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa! Edellisellä kierroksella JYP voitti Espoossa Bluesin 0-2 maalein. Kolmeen viime taisteluun jyväskyläläisille ollaan tehnyt yhteensä ainoastaan kolme maalia. JYPillä on itseasiassa ollut viime aikoina runsaasti loukkaantumisia, mutta tavallaan kotijoukkueen tilanne ei vaikuta ainakaan pahemmalta verrattuna SaiPan tilanteeseen, sillä vierasjoukkueellahan loukkaantumismäärät ovat karmeaa katsottavaa. SaiPan materiaali ei tule loukkaantumisia kestämään nyt eikä jatkossakaan. Lappeenrantalaisilta oli Tapparaa vastaan sivussa useita tärkeitä avainpuolustajia. Lopullinen vierasjoukkueen kokoonpano onkin tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. SaiPa hankki puolustukseensa Mikko Pukan sekä Juho-Petteri Purolinnan, mutta kaikella kunnioituksella kyseessähän ei sateentekijöitä sentään ole.

SaiPa lähtee Jyväskylään varmasti todella näyttöhaluisena, mutta valitettavasti erittäin pahasti vajaamiehisenä – lappeenrantalaiset eivät ole muutenkaan vieraissa häikäisseet, joten kotivoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. SaiPa ei ole pystynyt varsinaisella peliajalla vieraissa saalistamaan kuin ainoastaan kuusi voittoa. SaiPahan on ollut kotonaan kaiken kaikkiaan huikeassa pelivireessä, mutta viime aikoina Kisapuistostakin ovat voittajina poistuneet Blues, Pelicans sekä Tappara. Kaiken kaikkiaan omituista on se, että SaiPa on hävinnyt kolme edellistä kotiotteluaan. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa kohtaavat kaksi varamiehistä joukkuetta, mutta moni asia viittaa JYPin kotivoittoon. Jussi Markkanen on luonnollisesti SaiPan maalilla äärimmäisen vaikeasti ohitettavissa, mutta onhan vierasjoukkueen todella vaikeaa lähteä otteluun ilman useita tärkeitä avainpelaajia. Tasainen maalin kohtaaminen päättynee JYPin voittoon.

Veikkaussivut | Tuomas