JYP - Tappara 22.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pysäyttääkö Tapparaa tällä hetkellä mikään?

JYP – Tappara, merkki 2, kerroin 
JYP – Tappara ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,00 | 4,05 | 3,05 

 

 

Sarjataulukossa kuudentena oleva JYP isännöi vieraaksi saapuvaa Tampereen Tapparaa. Vierasjoukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä heti JYPin edessä viidentenä. Kyseessä on jääkiekon Liigan ottelutarjontaa. JYP pelasi viikonloppuna Oulussa häviten jatkoilla lopulta Kärpille 4-3 maalein. JYP on edellisestä neljästä ottelustaan voittanut kaksi, joten JYP voi sinänsä olla kohtalaisen tyytyväinen. Tapparan tilanne on toisaalta täysin erilainen kuin JYPin, sillä Tappara on yhdessä Kärppien kanssa Liigan laadukkaimmat joukkueet tällä hetkellä. Tappara on käsittämättömässä pelivireessä, sillä tamperelaisjoukkue voitti viimeksi kotonaan HIFK:n 6-2 maalein ja samallahan Tappara on voittanut peräti kuusi ottelua putkeen. Jukka Rautakorpi on saanut Tapparan kaiken kaikkiaan erinomaiseen lentoon ja vierasjoukkueen itseluottamus onkin tässä vaiheessa varmasti erittäin korkealla.

JYP on voittanut kolme edellistä kotiotteluaan, mutta nyt on nostettava esiin vastustajat. Vastassa ovat olleet Blues, TPS sekä KalPa. Viimeksi TPS kaatui Jyväskylässä 4-2 numeroin. Jokainen näistä joukkueesta on ollut oikeastaan läpi alkukauden surkeassa pelivireessä. Voisi melkeinpä sanoa, että ei ole millään tavalla erikoinen suoritus voittaa tällä hetkellä näitä kolmea joukkuetta. JYP tunnetaan toki vahvana kotijoukkueena, mutta nyt Tappara tulee antamaan jo ehdottomasti laadukkaamman vastuksen kuin yksikään näistä kolmesta aikaisemmasta joukkueesta.

Tappara on ollut aikaisemmilla kerroilla Jyväskylässä vaikeuksissa, sillä viidestä edellisestä vierailusta tamperelaisilla on alla vain yksi voitto. Nyt Tapparalle tarjotaan kuitenkin erittäin hyvää mahdollisuutta jatkaa voittoputkeaan ja napata peräti seitsemäs voitto putkeen. Tapparan tekemisestä huomaa tällä hetkellä sen, että tamperelaiset nauttivat tekemisestä. Silloin kun asia on näin, voittojakin tulee erinomaiseen tahtiin. Kaiken kaikkiaan Tappara on syytä vetokupongille napata mukaan. Vähämaalinen kohtaaminen ei yllättäisi, mutta Tappara on vierasvoiton suhteen vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas