JYP - Tappara 3.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/02/2011
Jaa tämä...

JYP – Tappara 3.2. klo 18.30

JYP lähtee torstain kotiotteluun nälkäisenä hävittyään kaksi viimeisintä ottelua.

Hurrikaanilauman kärsimä 2-0 vierastappio tiistaina Raumalla Lukkoa vastaan oli ensimmäinen kerta, jolloin jyväskyläläisjoukkue koki tappion kahdessa perättäisessä pelissä. Ennen tiistain peliä sarjan kärjessä vakuuttavasti esiintynyt JYP ehti pelata peräti 47 peliä putkeen häviämättä kahta ottelua perättäin kuluneella kaudella.

Tapparan pistesaldo on jäänyt vaisuksi edellisinä viikkoina. Tamperelaisjoukkue on kärsinyt tappion kuudessa perättäisessä kamppailussa, joista kirvesrinnat ovat saalistaneet ainoastaan kaksi pistettä. Tiistaina joukkueen tuska syveni entisestään sarjajumbo TPS:n napattua kaksi pistettä Tampereelta voittamalla rangaistuslaukauksilla lukemin 2-3.

JYP ei ole ollut parhaassa vireessä viimeisissä vieraspeleissä, mutta viimeisissä kotipeleissä sarjajohtaja on ollut kuitenkin vakuuttavassa iskussa. Jyväskyläläiset ovat napanneet täyden pistepotin peräti kuudessa viimeisimmässä kotiottelussa huikealla maalierolla 34-5. JYP on ollut muutenkin erittäin vaikeasti voitettavissa Jyväskylässä, sillä joukkue on saalistanut 22 kotiottelusta kahdenkymmenen voiton myötä 60 pistettä mahdollisesta 66 pisteestä. Perustasolta joukkueiden välinen ero on todella iso hurrikaanilauman eduksi, joten muu kuin JYPin selkeä voitto olisi yllätys.

Lähde: urheilulehti.fi